ΙΣΤΟΡΙΕΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το αγόρι που έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία ανακύκλωσης

Το 10χρονο αγόρι που κατάφερε παρά το νεαρό της ηλικίας του να φτιάξει τη δική του εταιρεία ανακύκλωσης με αποστολή να σώσει τον πλανήτη.

Ο Ράιαν Χίκμαν από την Καλιφόρνια μπορεί να είναι το απόλυτο παράδειγμα ότι μπορεί κάποιος να κάνει τη διαφορά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Αυτό το αγόρι σε ηλικία 3,5 ετών, επισκέφθηκε ένα κέντρο ανακύκλωσης και βρήκε τον σκοπό της ζωής του. Την επόμενη ημέρα ανακοίνωσε ότι η νέα του «δουλειά» είναι να μαζεύει κουτάκια και μπουκάλια από τη γειτονιά και να τα ανακυκλώνει. Σήμερα, είναι 10 ετών και είναι πρόεδρος της δικής του εταιρείας ανακύκλωσης με σκοπό να σώσει τον πλανήτη.Η στάση αυτού του δεκάχρονου αγοριού προς τον πλανήτη μας είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Ταξιδεύει στην Κομητεία Όραντζ όπου συγκεντρώνει τα αλουμινένια κουτάκια και τα μπουκάλια, τα διαχωρίζει και μετά τα παραδίδει σε ένα κέντρο ανακύκλωσης.

Το πάθος του αγοριού για την προστασία του περιβάλλοντος τον οδήγησε στο να ταξιδεύει στον κόσμο για να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για την προστασία του πλανήτη. Συμμετέχει σε καθαρισμούς παραλιών και πουλά μπλουζάκια με το λογότυπο της εταιρείας, με τα έσοδα να δωρίζονται στο Κέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών του Ειρηνικού στην παραλία Λαγκούνα.Από το 2012, η εταιρεία του Ράιαν έχει ανακυκλώσει πάνω από 800.000 κουτάκια και μπουκάλια και συγκέντρωσε πάνω από 10.000 δολάρια για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών.

Ο πλανήτης θα ήταν ένα πολύ διαφορετικό μέρος αν όλοι είχαμε την ευαισθησία αυτού του παιδιού για την προστασία του.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button