Το Colourday Festival έρχεται στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Colourday Festival, το πολύχρωμο φεστιβάλ, που πάντα κηρύσσει την έναρξη του καλοκαιριού ξεκινά, καθώς αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί, όπως ανακοινώθηκε επίσημα στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Το Σάββατο, λοιπόν 17 Ιουνίου όλα τα βήματα οδηγούν στην αρένα του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ.

Η μαγική εμπειρία που μας χαρίζει κάθε χρόνο το Colourday είναι ξεκάθαρα εμφανής και από το teaser video της ανακοίνωσης, όπου Δημήτρης Ουγγαρέζος και Βενετία Καμάρα λούζονται στο χρώμα και αλλάζουν διάθεση. Το μαύρο αντικαθίσταται από το πολύχρωμο και οι πρωταγωνιστές φωτίζονται από χαμόγελο και θετική ενέργεια.Στο εξής παραμένουμε συντονισμένοι σε όλα τα social media του Colourday Festival σε FacebookInstagramTik Tok και Youtube, καθώς και φέτος το θέαμα θα είναι συγκλονιστικό.

Δίπλα στις ομαδικές ρίψεις και το παιχνίδι με τα χρώματα, που είναι από μόνα τους πόλος έλξης και διασκέδασης, έρχεται νέο concept, ολοκαίνουργιο stage, ακόμα πιο εντυπωσιακά shows, άπειρες δραστηριότητες για το κοινό και πολλές ακόμη αναπάντεχες εκπλήξεις!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -