ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Το γκράφιτι του Hambas για τον Μίκη Θεοδωράκη στο κέντρο της Αθήνας

Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι το οποίο αναπαριστά τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατό του δημιουργήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από τον καλλιτέχνη «Hambas» στην περιοχή του Ψυρρή.

«Μετά το γκράφιτι για τον madclip το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο. Δέχτηκα καταιγισμό μηνυμάτων για να υλοποιήσω ένα έργο και για τον Μίκη Θεοδωράκη. Θεώρησα ότι ήταν υποχρέωση μου για αυτόν το παγκοσμίου βεληνεκούς σύνθετη. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να του πω ένα ευχαριστώ για όλα αυτά που μας έδωσε», αναφέρει ο Hambas. 

Το εντυπωσιακό γκράφιτι του Hambas που τραβά τα βλέμματα των περαστικών βρίσκεται στην οδό Επικούρου.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button