«Το καρέ του έρωτα» Δωρεάν θεατρική παράσταση στο cine Άλιμος 

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, στις 9μ.μ., στο cine Άλιμος θα παρουσιαστεί η κωμωδία του Κώστα Πρετεντέρη «Το καρέ του έρωτα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Το έργο μάς μεταφέρει στην ατμόσφαιρα και την εποχή της ξένοιαστης και πολύχρωμης δεκαετίας του ’70. Πίσω, στα φανταιζί κοστούμια, τα ποπ τραγούδια, τα χρωματιστά φώτα και τις λαμπερές επιγραφές των καλοκαιρινών θεάτρων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Ο Κώστας Πρετεντέρης, ο «μαιτρ» της κωμικής ατάκας, σημαδεύει με την εξαιρετική πένα του, από τη δεκαετία του ’50 και μετά, την ελληνική κωμωδία και όχι μόνο. Στο «Καρέ του έρωτα» συνθέτει την ανώδυνη γελοιογραφία ενός κοσμικού μικρόκοσμου μπερδεύοντας τις ταυτότητες κι ανακατεύοντας τα ζευγάρια, τα κοινωνικά στρώματα και τις γλώσσες.
Μια φιλική συντροφιά, περνάει την ώρα της με ερωτικές, οικονομικές, συζυγικές και αστυνομικές ίντριγκες, σ’ ένα κοσμοπολίτικο νησί, κι ο θεατής απολαμβάνει «τη διασκέδαση μέσα στη διασκέδαση».

Πρωταγωνιστούν: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ

Φιλική συμμετοχή: ΝΕΛΛΗ ΓΚΙΝΗ

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο μετά από κράτηση θέσης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν δωρεάν θέσεις, τηλεφωνώντας στο 213 2008118 Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 16:00. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης: 8.30μ.μ.

Ώρα έναρξης: 9μ.μ.

Σας περιμένουμε με τις μάσκες σας !!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -