Το νέο κόμικ της Marvel για τους υπερήρωες νοσηλευτές

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Οι νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό σαν άλλοι υπερήρωες που μάχονται τον κορωνοϊό στο νέο κόμικ της Marvel.

Για να τιμήσει όλους τους νοσηλευτές, γιατρούς και ιατρικό προσωπικό που δίνουν –σαν άλλοι υπερήρωες- τη δική τους καθημερινή μάχη, η Marvel κυκλοφορεί ένα νέο κόμικ αφιερωμένο σε  αυτούς. Με τίτλο «The Vitals: True Nurse Stories» («Οι Ζωτικής Σημασίας: Αληθινές Ιστορίες Νοσοκόμων» ή «Οι Ζωντανοί: Αληθινές Ιστορίες Νοσοκόμων», σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά) και σε συνεργασία με το Allegheny Health Network (AHN).

Marvel

Μπορείτε να διαβάσετε το κόμικ «The Vitals: True Nurse Stories» δωρεάν μέσα από τη σελίδα Marvel.com, ενώ αντίγραφα μοιράζονται ήδη δωρεάν σε νοσοκομεία στις ΗΠΑ και σε ειδικές εκδηλώσεις. Αποτελείται από τρεις ξεχωριστές ιστορίες («Cut Τhrough the Noise», «Can’t Stop», «Smiling Eyes»), με cover art από τους σχεδιαστές Marcio Fiorito και Ian Herring.

«Είμαστε τόσο υπερήφανοι για αυτούς και θέλουμε να γνωρίζουν πόσο πολύ εκτιμάμε το μοναδικό έργο που προσφέρουν. Ελπίζουμε αν δουν τους εαυτούς τους σαν αληθινούς υπερήρωες της Marvel, θα δουν με υπερηφάνεια την εξαιρετική δουλειά και συμπόνια που έχουν επιδείξει κατά τη διάρκεια μίας ιδιαίτερα δύσκολης στιγμής για την κοινωνία», αναφέρει η Claire Zangerle, DNP, Chief Nurse Executive, AHN.

Marvel

«Στην Marvel καθημερινά γράφουμε ιστορίες για ήρωες. Αλλά αυτή η ιστορία είναι διαφορετική. Πρόκειται για καθημερινούς ήρωες – τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό που εδώ και ένα χρόνο κάνουν τα αδύνατα δυνατά», λέει ο Dan Buckley, πρόεδρος της Marvel.

 


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -