ΜΟΥΣΙΚΗ

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Σαββιδάκη για τους αγωνιστές του κορωνοϊού

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Σαββιδάκη αφιερώνεται σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στο Σύστημα Υγείας πρωταγωνιστούν στο τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Σαββιδάκη και γράφτηκε εν μέσω καραντίνας αλλά και στο video clip το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Με τίτλο «Love in White», το νέο αυτό ροκ τραγούδι αναφέρεται σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ντυμένοι στα άσπρα έχουν μπει στη μάχη κατά του κορωνοϊού και παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις να σώσουν ζωές.

Το «Love in White»(Αγάπη στα Λευκά) γράφτηκε κατά την περίοδο της καραντίνας τον Οκτώβριο του 2020, παρακολουθώντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών οι οποίοι αψηφώντας  τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχουν είναι πάντα δίπλα στους ασθενείς με Covid – 19.

Ενδεικτικά κάποιοι στίχοι μεταφρασμένοι στα Ελληνικά:

Η “αγάπη στα λευκά” φωτίζει τη “νύχτα”…
Είναι σαν άγγελοι ντυμένοι στα λευκά…
Δίνουν τη ζωή τους για να σώσουν μια ζωή…

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές και φίλους που συμμετείχαν στην παραγωγή του τραγουδιού και του video clip.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους καλλιτέχνες Δημήτρη Φραγκιόγλου, Γιάννη Σακκέτο, Νίκη Σερέτη, Ανδρέα Κωνσταντινίδη, Σταύρο Καλλιγά και Ελένη Κερολάρη.”

Οι στίχοι

This is getting crazy
This has gone insane
Everybody’ deep in pain
People vanish in the dark
Nobody’s playing in the park
Mary is a doctor
Tony is a nurse
Now that things are getting worse
They are angels wearing white
Giving life to win a life
Love in White
Shine the night
This is getting crazy
This must be a joke
People die while they choke
We cannot kiss we cannot hug
Until we chase away the bug
Hey, life shouldn’t be that grey
I say hey, white angels light the way
Love in White
Shine the night

Ακούστε το τραγούδι του Γιάννη Σαββιδάκη παρακάτω:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button