ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών επιστρέφει στην Αθήνα

Συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, είχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας.

Η συνεργασία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ήταν άκρως εποικοδομητική καθώς υπήρχε συμφωνία για διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών του 2021 στην Αθήνα, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αμαρουσίου.

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών επιστρέφει στην πρωτεύουσα ικανοποιώντας τους φίλους του αθλήματος στο Λεκανοπέδιο.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Πύρρος Δήμας δήλωσε μετά τις συναντήσεις: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα μας και ανοίγει νέους δρόμους για την περαιτέρω ανάπτυξη του. Θα έχουμε κι άλλες επαφές για την καλύτερη διοργάνωση του πρωταθλήματος».

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, παρέστη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννη Νικολαράκο και έγινε στο πλαίσιο των συνεργασιών που έχει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας με σωματεία και φορείς για την ανάπτυξη του αθλήματος.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button