ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το Positively Different Short Film Festival επιστρέφει τον Μάρτιο του 2021

Συναντήσεις ιστοριών και κοινοί αγώνες στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, 19-21 Μαρτίου 2021

Το Positively Different Short Film Festival επιστρέφει για το 2021, μετά την μεγάλη επιτυχία του περασμένου Φεβρουαρίου.

Το φύλο, η σεξουαλικότητα, η φυλή, η τάξη, η εθνικότητα, η θρησκεία, η αρτιμέλεια – είναι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το παρόν και το μέλλον, τα εμπόδια και τις προοπτικές μας. Το PDSFF21 εστιάζει στα σημεία τομής τους ακολουθώντας ιστορίες χαρακτήρων, ατόμων και κοινοτήτων που βιώνουν τα σύνθετα συστήματα καταπίεσης των σύγχρονων κοινωνιών.

Positively Different Short Film Festival

Φωτίζοντας πτυχές της διαδρομής ζωής των «άλλων» – άλλοτε με ρεαλισμό και χιούμορ κι άλλοτε με αφαίρεση και πειραματισμό – το Positively Different φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για την προώθηση της διαθεματικότητας και την εξοικείωση του κοινού με θέματα διακρίσεων, δίνοντας χώρο στην από κοινού δημιουργία, τη δικτύωση και τη διαμόρφωση διεκδικήσεων.

Ξεκινώντας με μια πληθώρα ταινιών από όλο τον κόσμο, η επιμελητική ομάδα του Positively Different Short Film Festival επιλέγει τις 30 φιναλίστ ταινίες που θα παρουσιαστούν από 19 έως 21 Μαρτίου 2021 στο ΤΡΙΑΝΟΝ διαγωνιζόμενες για 3 βραβεία – κριτικής επιτροπής, κοινού και καλύτερης ελληνικής παραγωγής.

Κινηματογραφίστριες και ντοκιμαντερίστες συμμετέχουν με τις δημιουργίες τους οι οποίες θα πλαισιωθούν από παραστάσεις, συζητήσεις και δρώμενα από καλλιτέχνες και εικαστικές ομάδες. Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώνεται την Διεθνή Ημέρα κατά των Διακρίσεων και θα γιορταστεί μαζί με όλες και όλους που μοιράζονται το όραμα και τις επιδιώξεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του φεστιβάλ

Παρασκευή έως Κυριακή, 19, 20 και 21 Μαρτίου 2021 Κινηματογράφος TΡΙΑΝΟΝ
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια) Οργάνωση παραγωγής: Inter Alia

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button