Το Squid Game επιστρέφει – Τι ξέρουμε για την 2η σεζόν

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το Squid Game ή «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού», όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, δεν θα εξελιχθεί ήρεμα ούτε στον δεύτερο κύκλο, σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς.

Ο Hwang Dong-hyuk, ο εγκέφαλος πίσω από την τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο, είπε ότι η δεύτερη σεζόν «θα αμφισβητήσει αν η ανθρωπότητα μπορεί να κερδίσει ως ενιαίο μέτωπο»- μετά τον πρώτο κύκλο που απέδειξε παντελή έλλειψη ανθρωπισμού.

«Η ανθρωπότητα θα δοκιμαστεί ξανά μέσα από αυτά τα παιχνίδια», είπε στο Vanity Fair. «Θέλω να θέσω την ερώτηση: “Είναι δυνατή η αληθινή αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων;”», πρόσθεσε.

Στην πρώτη σεζόν του Squid Game, μια ομάδα 100 ατόμων προσπαθούν να ξεπληρώσουν τα χρέη τους συμμετέχοντας σε παιδικά παιχνίδια με βίαιη ανατροπή. Το λουτρό αίματος που ακολουθεί αναγκάζει τους συμμετέχοντες να παλέψουν για επιβίωση ενώ έρχονται αντιμέτωποι με απειλές από όλες τις πλευρές.

Ο Dong-hyuk ανέφερε την ασυνεννοησία μεταξύ των παικτών ως βασικό λόγο για τον οποίο ο πρώτος κύκλος είχε τόσους πολλούς θανάτους.

«Εάν ήταν σε θέση να μιλήσουν μεταξύ τους, να συνεργαστούν μεταξύ τους, συμφωνώ ότι θα μπορούσε να υπήρχε πιθανότητα να είχαμε δει περισσότερους νικητές», τόνισε.

Ωστόσο η σειρά δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Netflix νωρίτερα από το 2023 ή το 2024, καθώς ο Dong-hyuk αποκάλυψε ότι έχει γράψει μόνο τρεις σελίδες, προσθέτοντας ότι βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με το Netflix για το τι θα επιφυλάξει το μέλλον για το Squid Game.

Την ίδια στιγμή, ο πρωταγωνιστής Lee Jung-jae είπε στο περιοδικό People ότι ελπίζει για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

«Ελπίζω ότι υπάρχει κάποιο είδος ανατροπής συναρπαστικό για εμένα και τους θεατές», είπε. «Αν ήταν προβλέψιμο, δεν θα ήταν διασκεδαστικό».

Στα γυρίσματα του πρώτου κύκλου, η ιδέα για περισσότερες σεζόν του Squid Game φαινόταν απίθανη, παραδέχτηκε ο Jung-jae. Αλλά τώρα που η σειρά έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών στο Netflix, χαρακτηρίζει μια δεύτερη σεζόν «κατά κάποιο τρόπο αναπόφευκτη».

«Θυμάμαι όταν κάναμε γυρίσματα, ρώτησα [τον δημιουργό Hwang Dong-hyuk] αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, και είπε, “Δεν νομίζω. Θα είναι πολύ δύσκολο”. Αλλά δεν μπορούμε να μην κάνουμε δεύτερη τώρα, γιατί έχουμε πάρει τόση αγάπη από όλο τον κόσμο», σημείωσε.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -