ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το TRAVEL GUIDE ταξιδεύει στην πολύχρωμη Ινδία!

Σε ένα κόσμο που περιορίζει τα ταξίδια, το TRAVEL GUIDE και ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ταξιδεύουν στην πιο πολύχρωμη χώρα του κόσμου, την πολύχρωμη Ινδία!

Το ταξίδι ξεκινά από τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας τη Μουμπάι, οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας και έδρα του Bollywood, του ινδικού κινηματογράφου.  

Στη Μουμπάι θα δούμε μία αυθεντική Bollywood παράσταση, αλλά και επισκεπτόμαστε το “Dharavi” τη μεγαλύτερη παραγκούπολη της Ασίας για ένα ρεπορτάζ στην αληθινή ζωή των κατοίκων. Ανάμεσα στους δεκάδες ουρανοξύστες της πόλης βρίσκεται και το “Dhobi Ghat” το μεγαλύτερο ανοιχτό πλυντήριο του κόσμου!  Επόμενη στάση στην ωραιότερη για πολλούς πόλη της Ινδίας, την πόλη των λιμών, των παλατιών και των μαχαραγιάδων Ουνταϊπούρ, τη λεγόμενη Βενετία της Ινδίας. Το ταξίδι συνεχίζεται με τρένο μέχρι την Τζαϊπούρ, την αποκαλούμενη ροζ πόλη που ανήκει στην αυτοκρατορική κομητεία του Ρατζαστάν. Ανάμεσα σε άλλα επισκεπτόμαστε μία φάρμα ελεφάντων και γνωρίσουμε σε πρώτο πλάνο  τις συνήθειες των γκρίζων αυτών γιγάντων. 

Το ταξίδι στην Ινδία τελειώνει στην πόλη της Άγκρας εδώ όπου βρίσκεται το εμβληματικό μνημείο Ταζ ΜαχάλΈνα πλήρες ταξιδιωτικό αφιέρωμα με ξεναγό το Θάνο Παπαδημητρίου εμπλουτισμένο με υπέροχες εικόνες και ανατρεπτικές γεύσεις που μαγνητίζουν!

Συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 19:30 στο Action24 και κάθε Σαββατοκύριακο στο ACTION 24.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19:30 στο ACTION 24

Πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Nova & Web TV www.action24.gr|

|Και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα|

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button