ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το TRAVEL GUIDE ταξιδεύει στο Μεξικό!

Ένα πολύ εντυπωσιακό ταξίδι έρχεται αυτό το Σάββατο στο TRAVEL GUIDE. Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ταξιδεύει στο Μεξικό, στη διάσημη ριβιέρα των Μάγια, την καραϊβική του Μεξικού!

Με αφετηρία τη «Μέκκα» των οπαδών του ήλιου και της θάλασσας το κοσμοπολίτικο Κανκούν και προορισμό το τουριστικό θέρετρο Playa Del Carmen ξεκινά ένα ταξίδι κατά μήκος της χερσονήσου Γιουκατάν στο Νοτιανατολικό Μεξικό, την πλέον ανεπτυγμένη τουριστικά πλευρά της χώρας.

Το TRAVEL GUIDE ταξιδεύει στο Μεξικό!

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το Travel Guide μας παρουσιάζει το διασημότερο ετήσιο φεστιβάλ του Μεξικού  «η ημέρα των…νεκρών» με ποικίλες εκδηλώσεις και διαδραστικές αναπαραστάσεις που καθηλώνουν!

Σε πρώτο πλάνο και το νησί isla Mujeres, το νησί των γυναικών με τις υπέροχες παραλίες του ανοιχτές πλέον για όλους γυναίκες και άντρες.

Το νούμερο ένα θεματικό πάρκο διασκέδασης του  Μεξικού Xcaret ανοίγει τις πύλες του στο Travel Guide γιατί περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη από αληθινή διασκέδαση.

Ανάμεσα σε άλλα το Travel Guide σας προσκαλεί στο καλύτερο εστιατόριο του Μεξικού σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρα tripadvisor για ένα πολύ ξεχωριστό μάθημα μοριακής γαστρονομίας.

Ένα μοναδικό ταξίδι στο Μεξικό που γίνεται τηλεοπτική πραγματικότητα.

Συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 3 Απριλίου στις 19:30 στο Action24.

Και την Κυριακή 4 Απριλίου στις 19:30 ταξίδι σε Σιγκαπούρη και Φιλιππίνες.

TRAVEL GUIDE το ταξίδι, όπως θα ήθελες να είναι!

 

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19:30 στο ACTION 24

| Πανελλαδικά μέσω Cosmote TV & Nova & Web TV www.action24.gr|

|Και σε αναμετάδοση από 15 τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα|


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button