Τόκιο 2020: Πέμπτος ο Άλκης Κυνηγάκης στη μαραθώνια κολύμβηση

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια σπουδαία προσπάθεια στην μαραθώνια κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έκανε ο Άλκης Κυνηγάκης.

Ο πρωταθλητής της μαραθώνιας κολύμβησης, ύστερα από μία εντυπωσιακή εμφάνιση, τερμάτισε στην 5η θέση στη μαραθώνια κολύμβηση με χρόνο 1:49.29.2. 

Ο 22χρονος Άλκης Κυνηγάκης έκανε την καλύτερη εμφάνιση του στην μέχρι στιγμής πορεία του αλλά και στην πρώτη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Πάλεψα γερά για αυτή τη θέση και πίστεψα ότι μπορούσα να κατακτήσω κάτι παραπάνω. Δεν βγήκε. Δεν πειράζει. Πέμπτος ολυμπιονίκης είναι μεγάλο πράγμα. Το λέω και ανατριχιάζω… Ένα άνοιγμα που έκανα πιστεύω ότι μου στοίχισε το μετάλλιο. Ο επόμενος στόχος μου είναι το Παρίσι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου», δήλωσε ο Άλκης Κυνηγάκης.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -