ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Tony Hudgell: Ο 5άχρονος που συγκέντρωσε 1.000.000 λίρες περπατώντας 10km με προσθετικά πόδια (vid)

Ένα αγόρι πέντε ετών, ο Tony Hudgell συγκέντρωσε πάνω από 1.000.000 λίρες (1.105.000 ευρώ) για το νοσοκομείο του Λονδίνου που του έσωσε τη ζωή.

Αυτό το κατάφερε περπατώντας 10 χιλιόμετρα με τα νέα του προσθετικά πόδια, αφού εμπνεύστηκε από τη δισκογραφική πρόκληση του καπετάνιου Tom.

Ο Tony Hudgell υπέστη σχεδόν μοιραία κακοποίηση από τους βιολογικούς του γονείς όταν ήταν μωρό που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό των ποδιών του.

Η θετή μητέρα του, Paula Hudgell, είπε ότι αγόρασε προσθετικά πόδια για το παιδί τον Φεβρουάριο και πλέον μπορεί να περπατάει. 

Η πρόκληση ήταν «πολύ διασκεδαστική», είπε ο μικρός Tony Hudgell, και παρόλο που είναι δύσκολο ακόμα για εκείνον να περπατάει ακόμα άνετα, τόνισε πως πλέον η καθημερινότητά του είχε γίνει ευκολότερη.

Είπε ότι αισθάνθηκε «πολύ καλά» που πέτυχε τον στόχο του να περπατήσει 10 χιλιόμετρα (6,2 μίλια) τον Ιούνιο.

Η θετή του μητέρα είπε ότι ο Τόνι αγωνιζόταν για τη ζωή του όταν τον γνώρισε για πρώτη φορά στο Evelina London Children’s Hospital όταν ήταν τεσσάρων μηνών.

«Είχε σπάσει όλα τα άκρα του, είχε τραύματα στο πρόσωπο, ανεπάρκεια σε πολλά ζωτικά του όργανα και ποτέ δεν περίμεναν να επιβιώσει» είπε και συνέχισε «όταν τον πήραμε στο σπίτι ήταν ένα μικρό και πολύ αδύνατο αγοράκι».

Η Hudgell και ο σύζυγός της υιοθέτησαν τον Τόνι το 2016. «Δεν θέλαμε να πάει πουθενά αλλού, ήταν το μικρό μας αγόρι», είπε.

Ο σύμβουλος Μιχαήλ Κοκκινάκης είπε ότι η αποφασιστικότητα του Τόνι και η υποστήριξη της οικογένειάς του τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει πολλαπλές επεμβάσεις.

«Τον έχω δει να αναρρώνει και να γίνεται καλύτερα, τον έχω δει να είναι αυτό το πολύ σίγουρο και φωτεινό νεαρό αγόρι που είναι σήμερα», είπε, «Είναι μια τεράστια έμπνευση για όλους μας», κατέληξε.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Σχετικά άρθρα

Back to top button