ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Τράπεζα Πειραιώς: Οι προσφορές της για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19

Η Τράπεζα Πειραιώς, στις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα και η κοινωνία, θεωρεί ελάχιστη υποχρέωσή της να συμμετάσχει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης και την προστασία της υγείας των πολιτών από τον ιό COVID-19.

 

O Πρόεδρος και ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς καταθέτουν το 50% της αμοιβής τους για την μάχη κατά του Covid 19 !!!


Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Χαντζηνικολάου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου ενημερώνουν ότι καταθέτουν συμβολικά το 50% του μισθού τους κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο στον ειδικό λογαριασμό για την ενίσχυση της μάχης κατά του ιού Covid-19.

 

Υγειονομικό υλικό


Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την προσπάθεια των αρμόδιων φορέων και των ανθρώπων του συστήματος Υγείας, προσφέροντας υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης. Το υγειονομικό υλικό θα επιλέγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας, με στόχο να ενισχυθεί άμεσα και αποτελεσματικά εν μέσω των αυξανόμενων αναγκών που δημιουργούνται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Μέχρι σήμερα, έχει ήδη προσφέρει 20 αναπνευστήρες.

 

Παροχή ρευστότητας μέσω της Κάρτας Αγρότη


Η Κάρτα του Αγρότη παρέχεται υπό τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν συμφωνηθεί με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει θέσει ως στόχο την διευκόλυνση της πρόσβασης των αγροτών σε ρευστότητα, η οποία αυτή την περίοδο είναι απαραίτητη για την κάλυψη των παραγωγικών τους αναγκών, με κάθε πρόσφορο μέσο και με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.

 

Βοήθεια στο ΕΣΥ μέσω Pay & Save


«Όλοι εμείς μαζί, μπορούμε να προσφέρουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα από το Pay & Save. Στην Τράπεζα Πειραιώς, σου δίνουμε τη δυνατότητα να συμμετέχεις κι εσύ, χωρίς καμία επιβάρυνση, στη πρωτοβουλία μας για προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο ΕΣΥ.

☑️ Ενεργοποίησε την υπηρεσία Pay & Save,

☑️ Κάνε τις αγορές σου ανέπαφα & ηλεκτρονικά, με χρεωστική κάρτα της Τρ. Πειραιώς,

☑️ Εμείς, στην Τράπεζα Πειραιώς, θα διαθέτουμε το ισόποσο αυτού που αποταμιεύεις σαν προσφορά στο ΕΣΥ.»

Τράπεζα Πειραιώς: Οι προσφορές της για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19

 

Δείτε ακόμη:

Τράπεζα Πειραιώς: Παροχή ρευστότητας μέσω της Κάρτας Αγρότη

τράπεζα πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς δίπλα στους νέους με το Project Future

Ξεκινάει ο 4ος κύκλος του Project Future σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button