Τρεις γαλάζιες σημαίες στην παραλία της Γλυφάδας

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Ένα πολύ καλό νέο, που ήρθε και φέτος με πολλή δουλειά και κόπο: Η παραλία της Γλυφάδας μας βραβεύτηκε με τρεις γαλάζιες σημαίες!

Ένα διεθνές βραβείο, μια “σφραγίδα” ποιότητας, για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι.

«Το πιο αναγνωρίσιμο παγκοσμίως οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές θα τοποθετηθεί επισήμως και φέτος στις παραλίες του Δήμου μας.
Κι αυτό όχι μόνο γιατί η ποιότητα υδάτων είναι «εξαιρετική», αλλά και γιατί η παραλία ανταποκρίνεται στις πολύ απαιτητικές προϋποθέσεις των αυστηρών κριτηρίων που θέτει το Πρόγραμμα.
Οι ακτές της Γλυφάδας πληρούν και τα 33 αυστηρά κριτήρια του προγράμματος Γαλάζια Σημαία, τα οποία αναφέρονται σε καθαρά νερά, καθαριότητα ακτής, υποδομές, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου.

Ήδη υποδεχόμαστε τους λουόμενους, έχοντας πάρει εγκαίρως όλα τα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων και την προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Σας περιμένουμε και φέτος να απολαύσουμε στη Γλυφάδα τις όμορφες και ελεύθερες παραλίες μας, με απόλυτο σεβασμό στις οδηγίες των ειδικών».

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -