ΠΡΟΣΩΠΑ

Τσιόδρας: Η συγνώμη στους Έλληνες πολίτες και τι ανέφερε για τα σχολεία

Το ήθος και την ειλικρίνεια του χαρακτήρα του απέδειξε, για μία ακόμη φορά, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας για τις εξελίξεις στη μάχη απέναντι στον κοροναϊό.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας ζήτησε «συγγνώμη» από τους Έλληνες πολίτες για τις δυσάρεστες ειδήσεις που καθημερινά μεταφέρει. Όπως είπε, θα πρέπει να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την υγειονομική κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία στη χώρα, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλους μας.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Από εκεί και πέρα, ο κ. Τσιόδρας αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει και για την επιτυχία της στρατηγικής που ακολουθείται απέναντι στη νόσο. Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν μπορούν εκ των προτέρων να είναι βέβαιοι αναφορικά με την πρόοδο των κρουσμάτων και την επιτυχία της εκάστοτε στρατηγικής και, υπό αυτό το πρίσμα, δεν είναι δυνατόν να δοθούν όλες οι αναγκαίες πληροφορίες που ζητάει κάθε φορά να μάθει ο κόσμος.

Σε κάθε περίπτωση, οι αριθμοί των κρουσμάτων που καθημερινά μειώνονται –σήμερα παρουσίασαν αύξηση μόνο επειδή υπήρξε η υγειονομική κρίση στο Κρανίδι– αποδεικνύουν ότι η στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης πετυχαίνει τους στόχους της.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των σχολείων και το αν και πότε αυτά θα ανοίξουν, ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας είπε ότι η Επιστημονική Επιτροπή θα εισηγηθεί στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας με γνώμονα τη δημόσια Υγεία και την προστασία των παιδιών. Τα παιδιά ανήκουν στις μη ευάλωτες ομάδες, ευτυχώς για όλους, και κινδυνεύουν λιγότερο, τόνισε ο κ. Τσιόδρας και επανέλαβε πως καθοριστική θα είναι εφεξής η σχολαστική επιτήρηση της υγείας μας και η τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής.

Δείτε ακόμη:

Δίδαξε ανθρωπιά ο Τσιόδρας στο Κρανίδι- Η αντίδρασή του σε τραυματισμένο προσφυγόπουλο

Δίδαξε ανθρωπιά ο Τσιόδρας στο Κρανίδι- Η αντίδρασή του σε τραυματισμένο προσφυγόπουλο


Σχετικά άρθρα

Back to top button