Τυφλό αγοράκι 6 ετών παίζει το Bohemian Rhapsody των Queen

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το μικρό αγόρι παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει βλέπει τη ζωή θετικά και έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες παίζοντας στο πιάνο το Bohemian Rapsody των Queen.

Ο Άβετ Ρέι γεννήθηκε με ινοπλασία οπτικού νεύρου στο Οχάιο των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει πως από το ένα μάτι δεν βλέπει καθόλου, ενώ από το άλλο ελάχιστα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πατάει τα πλήκτρα του πιάνου από τότε που ήταν μόλις 11 μηνών. Στην ηλικία των έξι, έγινε viral με τα καταπληκτικά σόλο του.

Η μητέρα του τον βιντεοσκοπεί όταν απολαμβάνει το πάτημα των πλήκτρων, αλλά και όταν ερμηνεύει αγαπημένα του τραγούδια. Οι συγκινητικές στιγμές που δίνουν σε όλους όσους τις βλέπουν ένα σημαντικό μήνυμα για τη ζωή, ανεβαίνουν στο Youtube. Από αυτά βίντεο μαθαίνουμε ότι τα αγαπημένα συγκροτήματα του Άβετ είναι οι Queen και οι Turtles.Bohemian Rapsody αγορι H μητέρα του αγοριού, Σάρα Μουρ, δηλώνει ότι το ταλέντο του γιου της συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα άτομα με προβλήματα όρασης. «Η μουσική είναι στο σώμα του», συμπληρώνει.

Το παιδί θαύμα έχει εμφανιστεί και σε συναυλίες με εκατοντάδες άτομα από κάτω να ζητωκραυγάζουν. Το μέλλον του είναι στα πόδια του.

http://https://www.youtube.com/watch?v=IOrqLME1CFY&t=175s

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -