Τζορτζ Κλούνεϊ: Υπέρ των απεργιών στο Χόλιγουντ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θέλει να δει μία δίκαιη συμφωνία για τους σεναριογράφους και τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που απεργούν εδώ και μήνες.

Μιλώντας στο ψηφιακό συνέδριο Digital X στη Γερμανία, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εξέφρασε την υποστήριξή του στις συνεχιζόμενες απεργίες του Σωματείου Σεναριογράφων (WGA) και του Σωματείου Ηθοποιών (SAG-AFTRA) της Αμερικής.

«Κανείς δεν θέλει να με ακούσει να μιλάω για αδικία, σωστά; Επειδή είχα τύχη στην καριέρα μου» » είπε χαρακτηριστικά σε βίντεο από την εκδήλωση.

«Αλλά ο κλάδος μας έχει 160.000 ηθοποιούς, για παράδειγμα που αγωνίζονταν να βγάλουν τα προς το ζην και πολλοί από αυτούς δεν μπορούσαν… Λοιπόν, είναι σωστό που διαμαρτύρεστε. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε σύντομα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Κλούνεϊ μίλησε και για τον πιθανό τερματισμό των απεργιών και για αυτό που θα ήθελε να δει ως αποτέλεσμα.

«Όλοι υποστηρίζουμε μία αξιοπρεπή και δίκαιη αμοιβή. Αυτό φαίνεται δίκαιο» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Και νομίζω ότι πολλοί ηθοποιοί που είναι πολύ επιτυχημένοι, με την πάροδο του χρόνου συμμετέχουν για να προσπαθήσουν να διασφαλίσουν ότι είμαστε μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -