ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Επιχείρηση δίνει 300 ευρώ σε υπαλλήλους που εμβολιάζονται

Ένας επιχειρηματίας στη Βέροια αποφάσισε να δίνει 300 ευρώ στους υπαλλήλους του που εμβολιάζονται κατά της Covid-19.

Προκειμένου να δημιουργηθεί «ασπίδα ανοσίας» από τον κορωνοϊό στον χώρο εργασίας, ο Σπύρος Ζερβός, ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στη Βέροια, πριμοδοτεί με 300 ευρώ όσους υπαλλήλους του επιλέξουν να εμβολιαστούν, δίνοντάς τους έτσι επιπλέον κίνητρο.

«Αυτό που φαίνεται παράξενο, εγώ το βλέπω απλούστατο, υπό την έννοια ότι η κίνηση αφήνει απ’ έξω τον Covid-19. Είναι μια επένδυση για την επιχείρησή μου, δεν κινδυνεύουν όσοι εργάζονται σε μένα, οι οικογένειές τους, εγώ. Δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για την επιχείρηση και προσφέρουμε στο τείχος ανοσίας για να απαλλαγούμε από αυτή την υπόθεση», σημείωσε ο κ. Ζερβός.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο Open, η πρωτοβουλία δεν λειτουργεί τόσο ως κίνητρο, αλλά ως επιβράβευση του γεγονότος πως οι περισσότεροι υπάλληλοι ήδη είχαν κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό, ενώ πρόσθεσε ότι η απόφαση βρήκε θετική απήχηση μεταξύ των εργαζομένων του.

«Γι’ αυτούς δεν ήταν κάτι καινούργιο, γιατί κάθε Χριστούγεννα τους δίνω και πριμ παραγωγικότητας», ανέφερε, σημειώνοντας πως απασχολεί 15 υπαλλήλους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button