Βετεράνος έκανε διπλή μεταμόσχευση χεριών και ξαναέφτιαξε τη ζωή του

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένας βετεράνος πεζοναύτης έχασε τα πόδια και τα χέρια του στο Αφγανιστάν και μαζί με αυτά, έχασε και την ελπίδα του για ζωή. Μια διπλή μεταμόσχευση χεριών μερικά χρόνια αργότερα του έδωσε πίσω την ευκαιρία να ξαναφτιάξει τη ζωή του και να βρει την αγάπη.

Το 2010, ο βετεράνος πεζοναύτης Τζον Πεκ έχασε τα πόδια και τα χέρια του στο Αφγανιστάν όταν έπεσε πάνω σε μια νάρκη. Μετά από δύο μήνες σε κώμα, ο άνδρας ξύπνησε στο νοσοκομείο χωρίς άκρα, περνώντας μια πολύ δύσκολη και επίπονη περίοδο αποκατάστασης. Βρέθηκε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας και είχε βυθιστεί στην απελπισία, όταν παρουσιάστηκε η δυνατότητα για διπλή μεταμόσχευση χεριών.Μαζί με καινούρια χέρια, ο νεαρός απέκτησε νέα ελπίδα και μπόρεσε να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Γνώρισε τη σύζυγό του η οποία δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του και πλέον κάνει σχέδια για το μέλλον και για τα επόμενα βήματά του.

Μάλιστα θέλει να ακολουθήσει το όνειρό του που είναι η μαγειρική. Μετά το δύσκολο και σκοτεινό “ταξίδι” που πέρασε πλέον δίνει ομιλίες με σκοπό να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους και πρώην στρατιώτες.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -