Βετεράνος που έχασε τα πόδια του στο Αφγανιστάν κατέκτησε το Έβερεστ

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Στις 19 Μαΐου 2023, ο Χάρι Μπούντα Μαγκάρ έγινε ο πρώτος διπλά ακρωτηριασμένος πάνω από το γόνατο που έφτασε στην κορυφή του Έβερεστ.

Όπως ανέφερε το Reuters o βετεράνος του πολέμου Χάρι Μπούντα Μαγκάρ έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος ακρωτηριασμένος στο γόνατο που ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ. Παρά το γεγονός ότι έχασε τα πόδια του στο Αφγανιστάν πριν από 13 χρόνια, αποδεικνύει ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο.«Ο τρόπος με τον οποίο πετυχαίνω τους στόχους μου, είναι απλά να εστιάζω σε αυτό που κάνω. Υπάρχει τόσος πολύς περισπασμός γύρω σου και σε όλο τον κόσμο. Εγώ απλά εστιάζω σε αυτό που αγαπώ και σε αυτό που πρέπει να κάνω. Αυτό είναι όλο. Με ένα βήμα τη φορά, μπορούμε να ανεβούμε στο Έβερεστ», ανέφερε μετά το επίτευγμά του.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -