ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Βίντεο Εθελοντών από τα Τρίκαλα με πληροφορίες για τον κορωνοϊό στη νοηματική γλώσσα

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησαν οι Εθελοντές Τρικάλων, προσφέροντας συνδρομή και πληροφορίες για τον κορονοϊό σε πολίτες που μιλούν τη νοηματική γλώσσα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων, με ένα μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης σημασίας βίντεο επεξηγείται στη νοηματική γλώσσα, σε Τρικαλινούς και Τρικαλινές που την ομιλούν, τι μπορούν να κάνουν την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο βίντεο δίνονται κατευθύνσεις για την επικοινωνία με το αρμόδιο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη μέσω e-mail στο 20000@trikalacity.gr ή μέσω τηλεφωνικού αριθμού που θα χρησιμοποιούν οι συγγενείς τους, στο 24310 20000.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λάππας τονίζει πως οι Εθελοντές Τρικάλων, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, προχωρούν στην υλοποίηση πρωτοβουλιών, όπως η συγκεκριμένη, προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια σε συμπολίτες που την έχουν ανάγκη, προσθέτοντας πως σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία. Δείτε το βίντεο στον σύνδεσμο.

Η Δράση των Εθελοντών Τρικάλων είναι πολυποίκιλη όλα τα χρόνια με ενέργειες όπως η βαφή αυγών το Πάσχα, η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για συμπολίτες τους που έχουν ανάγκη, συμμετοχή σε καθαριότητες μνημείων,συνεργασίες με Πολιτιστικούς συλλόγους, αλλά και βοήθεια σε διοργάνωση μαραθωνίου κ.α.

Διαβάστε επίσης για την δράση του Δήμου Τρικκαίων για τα αδέσποτα εδώ


Σχετικά άρθρα

Back to top button