Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Gold Βραβείο στα “Aιωνόβια Brands 2021”

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Το Gold βραβείο στα Αιωνόβια Brands Awards 2021 απέσπασε η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, κατά τη διάρκεια του 21oυ συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Ειδικότερα, ως μία ένδειξη αναγνώρισης για την επιτυχημένη και αδιάκοπη παρουσία της στην ελληνική αγορά τα τελευταία 90 χρόνια, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ βραβεύτηκε σαν ένα από τα αμιγώς ελληνικά brands, που δραστηριοποιείται στο χώρο για σχεδόν έναν αιώνα. Η ιστορικότητα της ΗΛΙΟΣ, ο σεβασμός στην παράδοση και στην ποιότητα αλλά και η ενσωμάτωση της καινοτομίας στις προϊοντικές της προτάσεις είναι οι λόγοι που την καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν κερδίσει τη θέση τους στο ελληνικό τραπέζι με τη νοστιμιά, την ποιότητα και τη θρεπτική τους αξίας συνοδεύοντας στιγμές της καθημερινότητας εδώ και πολλές γενιές.

Η βράβευση της ΗΛΙΟΣ ως Αιωνόβιο Brand με σχεδόν 90 χρόνια σταθερής παρουσίας στο οικογενειακό τραπέζι, αναδεικνύει τη δέσμευσή της για συνεχή πρωτοπορία προσφέροντας ποιοτικά και θρεπτικά ζυμαρικά για μικρούς και μεγάλους που συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση με την καινοτομία.

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με σχεδόν 90 χρόνια  δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 30 χώρες και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για τον καινοτόμο και  ελκυστικό σχεδιασμό τους.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, είναι η πρώτη βιομηχανία ζυμαρικών διεθνώς και η πρώτη Ελληνική μάρκα, που σε επιλεγμένα προϊόντα της αποδόθηκε το Clean Label ProjectPurity Award,  αφού αναγνωρίστηκαν για την καθαρότητά τους από χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων βαρέων μετάλλων, υπολειμμάτων από φυτοφάρμακα και χημικών πλαστικοποιητών από τον οργανισμό  Clean Label Project™ . Το Clean Label ProjectPurity Award αποτελεί μια διάκριση ως αποτέλεσμα ελέγχου και αξιολόγησης των προϊόντων για 400 ουσίες και συστατικά που ποτέ δεν αναγράφονται σε μια διατροφική επισήμανση. Στις ουσίες αυτές περιλαμβάνεται πλήθος χημικών ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.   

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -