Vodafone και Affidea προσφέρουν σε όλους τους πελάτες έκπτωση σε προγράμματα υγείας και πρόληψης

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η Vodafone Ελλάδας και Affidea Ελλάδος συνεργάζονται και προσφέρουν σε όλους τους πελάτες Vodafone ειδική προνομιακή έκπτωση σε προγράμματα υγείας και πρόληψης στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, μέσα από το επιτυχημένο πρόγραμμα προνομίων πελατών Vodafone Thank you.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Vodafone Thank you, όλοι οι πελάτες Vodafone θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες διαγνωστικές εξετάσεις και άλλες υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές, στα διαγνωστικά και δερματολογικά κέντρα του Ομίλου Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Vodafone και Affidea συνεργάζονται και προσφέρουν σε όλους τους πελάτες Vodafone ειδική προνομιακή έκπτωση σε προγράμματα υγείας και πρόληψης

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea λειτουργούν σε σύγχρονο περιβάλλον, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας, και είναι στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, οι οποίοι σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό, φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων. Επιπλέον, τα City Med του Ομίλου Affidea, είναι πρότυπα δερματολογικά κέντρα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής.

Vodafone και Affidea συνεργάζονται και προσφέρουν σε όλους τους πελάτες Vodafone ειδική προνομιακή έκπτωση σε προγράμματα υγείας και πρόληψης

 

Σχετικά με τον Όμιλο Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί ως καταλύτης και φορέας αλλαγής στην αγορά της Ελλάδας.  Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, η Vodafone επενδύει στις πιο σύγχρονες και πλέον ανθεκτικές στο μέλλον ψηφιακές υποδομές, στηρίζοντας με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλοντας ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Στα 26 χρόνια δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει στην καινοτομία, υλοποιώντας ένα μεγάλο στρατηγικό πλάνο για επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020.

Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα οπτικών ινών στην Ελλάδα, που ξεπερνά τα 7.000 χλμ και εξυπηρετεί περισσότερες από 700.000 ευρυζωνικές συνδέσεις. Σήμερα, η Vodafone υλοποιεί ένα μεγάλης κλίμακας πρόγραμμα κατασκευής δικτύων οπτικών ινών στην Ελλάδα σε διάφορες περιοχής της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και άλλων ελληνικών πόλεων.

Η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που στηρίζουν αξιόπιστα τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea

Ο Όμιλος Affidea σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες μέσα από ένα δίκτυο 330 ιατρικών κέντρων & 11.000 επαγγελματιών υγείας.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, δημιούργησε ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, που συνεχώς επεκτείνεται, με έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

Όλα τα κέντρα του Ομίλου Affidea είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Affidea λειτουργεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς του, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -