H Σακίρα έλαβε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία Billboard’s, «Women in Latin Music Awards» σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι.
«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι», δήλωσε η Σακίρα παραλαμβάνοντας το βραβείο. «Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός», ανέφερε η σταρ με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 την επόμενη ημέρα, μετά την απονομή του βραβείου, μαζί με γιο της Μίλαν. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να συνομιλεί με τον ηθοποιό Τομ Κρούζ, γεγονός που πυροδότησε φήμες για νέο ειδύλλιο, αναφέρει η Dailymail.