ΕΡΓΑΣΙΑ

Βραβείο «Eξαίρετης Επιχειρηματικής Δράσης» στο Νίκο Σέρρα της εταιρείας Δίρφυς

από το Επιμελητήριο Εύβοιας

Ο Νίκος Σέρρας, κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, απέσπασε μία ιδιαίτερης σημασίας διάκριση από το Επιμελητήριο Εύβοιας, καθώς βραβεύτηκε για την  «Εξαίρετη Επιχειρηματική Δράση» του σε μια λαμπερή βραδιά που ανάδειξε αφενός τη δυναμική των τοπικών επιχειρηματιών, αλλά και το ρόλο του επιμελητηριακού θεσμού.

Ειδικότερα, ο Νίκος Σέρρας απέσπασε το Βραβείο «Επιχειρηματικής Δράσης» χάρη στη διοίκηση που εφάρμοσε στην εταιρεία τα τελευταία έτη, μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη ακόμη και για τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας. Η σημαντική μείωση του δείκτη βιωσιμότητας του τραπεζικού χρέους της εταιρείας με την σταδιακή αποκλιμάκωση του τραπεζικού χρέους σε φυσιολογικά επίπεδα, γεγονός που την κατέστησε και πάλι ελκυστική σε δανεισμό, καθώς και η μεγάλη αύξηση του τζίρου της, με επίτευξη μεγάλων εμπορικών συνεργασιών, αποτέλεσαν τους κυριότερους παράγοντες που έκαναν την εταιρεία να ξεχωρίσει και να βραβευτεί στη διοργάνωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

«Παρά τις δυσμενείς οικονομικές και πολιτικές συνθήκες των τελευταίων ετών, η στρατηγική που εφαρμόσαμε στη Δίρφυς ΑΕ μας επέτρεψε να επιτύχουμε κάτι αξιόλογο, που αποτυπώνεται ιδανικά μέσα από τη βράβευσή μας από το Επιμελητήριο Εύβοιας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που αποτελεί κινητήριο δύναμη ώστε η εταιρεία να συνεχίσει τη δυναμική και ανοδική πορεία της», επισημαίνει ο Νίκος Σέρρας.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close