ΕΡΓΑΣΙΑ

Βραβείο στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά βράβευσε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο για την προσφορά του μέσα από την δουλειά του στην επιχειρηματική δραστηριότητα της πόλης!

Ο Γιώργος Σαραντάκος γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, τόσο στο Μega Channel όσο και τα τελευταία χρόνια στο Star channel, είναι δίπλα στον επιχειρηματία της πόλης και με τα ρεπορτάζ του αναδεικνύει τα καθημερινά προβλήματα, τις ανάγκες και τις επιτυχίες ολόκληρου του εμπορικού κόσμου.

Βράβευση στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο

Βραβείο στον Γιώργο Σαραντάκο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, στα πλαίσια συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, η απονομή τιμητικής διάκρισης στον Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Σαραντάκο, σε αναγνώριση της σημαντικής προσφοράς του στην αντικειμενική προβολή και εκτενή ανάλυση των θεμάτων της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Η απονομή του βραβείου έγινε με τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων και με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Βραβείο στον Γιώργο Σαραντάκο από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά
Τη βράβευση τίμησε με την παρουσία του ο τ. Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ν. Μανεσιώτης, ενώ την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Θ. Καπράλος .

Ο κ. Σαραντάκος ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook γράφοντας:  «Όταν σε τιμούν οι παραγωγικοί φορείς του τόπου σου νιώθεις αν μη τι άλλο συγκίνηση! Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!».Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button