Βρες τον δικό σου “Σκοπό Ζωής”

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Κάθε άνθρωπος αναζητά τον δικό του σκοπό ζωής. Εκείνο το σημείο μηδέν… που κάθε φορά που μηδενίζει,  ξεκινά από την αρχή ψάχνοντας την ευτυχία. Εκείνο το κομμάτι… που κάθε φορά όταν το βρίσκει και το συμπληρώνει στο παζλ της ζωής του, φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στην εσωτερική του ανάπτυξη.

Ο σκοπός ζωής για κάθε άνθρωπο μπορεί να είναι διαφορετικός. Και ανάλογα διαφέρει και σε κάθε φάση της ζωής του.

Ο σκοπός ζωής βρίσκεται απλόχερα γύρω μας.

Ο Σκοπός της ίδιας της Ζωής είναι τα χαμόγελα!

Αυτό σηματοδοτεί και ο κοινωφελής οργανισμός (αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία) με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο Σκοπός Ζωής” .

Ο Σκοπός Ζωήςστηρίζει τον άνθρωπο και εστιάζει στην ενθάρρυνση του, προκειμένου να προωθήσει μέσα από συλλογικές δράσεις τη δουλειά του. Στόχος είναι να δώσει στους ανθρώπους την ευκαιρία και τα εργαλεία να δημιουργήσουν ξανά, πάνω σε γερές βάσεις. Να τους δώσει πίσω τη χαμένη αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και δύναμη να προχωρήσουν στη ζωή. Δίνει το έναυσμα, την ώθηση, τη στήριξη να βρουν τον επαγγελματικό τους δρόμο, το νόημα της δικής τους ζωής, το χαμόγελό τους!

Ενδυναμώνει την ψυχολογία, την αυτοπεποίθηση και προωθεί το δικαίωμα για ζωή.

Πολλά είναι τα άτομα, σήμερα, μέσα από τη δράση του Σκοπού Ζωής, που κατάφεραν να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν ακόμη και τη δική τους επιχείρηση!

Παράλληλα, ο Σκοπός Ζωής ενισχύει μέσα από δράσεις του το κοινωφελές έργο άλλων οργανισμών, σωματείων, συλλόγων, ιδρυμάτων.

σκοπό ζωής
Δες τις δράσεις του ΕΔΩ

Δύο είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν τον Σκοπό Ζωής:

α) Δίνει τη στήριξη στο άτομο να αξιοποιήσει τα χαρίσματά του για να σταθεί στις δικές του δυνάμεις. Δίνει την ώθηση να βρει τον δικό του σκοπό ζωής. Δίνει τα εφόδια εκείνα για να ξεκινήσει και να γίνει παραγωγικό, δημιουργικό, ολοκληρωμένο άτομο στην κοινωνία. Δεν διογκώνει το πρόβλημα, δεν το τροφοδοτεί, δεν επωάζει την πείνα και τη δυστυχία. Ο στόχος είναι μια μέρα να μην υπάρχουν ευάλωτες ομάδες. Η επιτυχία του Σκοπού Ζωής είναι να μην υπάρχουν άνθρωποι που θα χρειάζονται οικονομική στήριξη, παρά μόνο να ενισχύει τη χαρά και την επιτυχία σε ένα σύμπαν με αρμονική συνύπαρξη όλων! 

β) Ο Σκοπός Ζωής στηρίζει άλλα σωματεία, συλλόγους, οργανισμούς, ιδρύματα που χρειάζονται να καλύψουν ανάγκες ζωτικής σημασίας ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που βρίσκονται υπό την προστασία τους.

Οι άνθρωποι του

Δήμητρα Χριστοπούλου

Η «ψυχή» του Σκοπού Ζωής είναι η κα Δήμητρα Χριστοπούλου. Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε αυτό το δημιούργημα. Το όραμά της για έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο χαμόγελα, πήρε «σάρκα και οστά» όταν ίδρυσε τον ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Σήμερα έχει δώσει τα ηνία της διαχείρισης του στην Χρύσα Σαραντοπούλου.

Η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου έχει αναλάβει Πρόεδρος του ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ η οποία με αίσθημα αλτρουισμού επικοινωνεί το μήνυμα του και δημιουργεί δεσμούς ανάμεσα στην κοινωνία και τον Οργανισμό.

σκοπός ζωής

«Νονός» του είναι ο κ. Βασίλης Ανδρίτσος που είχε την έμπνευση αυτού του έξυπνου ονόματος και την προσέφερε απλόχερα, εμπεριέχοντας πλήρως σε δυο μόνο λέξεις όλο το νόημα και τη δράση του Οργανισμού.

«Κινητήριες δυνάμεις» του είναι οι εθελοντές του. Μέχρι στιγμής, πάνω από 300 άτομα σε όλη την Ελλάδα δραστηριοποιούνται για το Σκοπό Ζωής.

σκοπό ζωής
Δήμητρα Χριστοπούλου, Χρύσα Σαραντοπούλου και Εθελοντές του Σκοπού Ζωής σε φιλανθρωπικό bazaar

Παίρνοντας δύναμη ο ένας από τον άλλο, έχοντας στραμμένη την προσοχή στον άνθρωπο ξεκινάμε ένα ταξίδι προσκαλώντας όλους εσάς να ανακαλύψουμε μαζί την ομορφιά και την χαρά της ζωής μέσα από την διαφορετικότητά μας!

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια»

Βρες τι αγαπάς να κάνεις! Βρες το δικό σου σκοπό ζωής! Βρες τη χαρά, τη δημιουργία, την αυτοπεποίθηση, τη θετική ενέργεια που κρύβεις μέσα σου! Βρες το χαμόγελό σου! Βρες το δικό σου μονοπάτι εξέλιξης! Μπες στην ομάδα του Σκοπού Ζωής, γίνε εθελοντής, συνεργάτης, υποστηρικτής και στήριξε το έργο του.

Ποιο είναι το επάγγελμά σας;
⇒ Αν είσαι δημιουργός, καλλιτέχνης, πάροχος υπηρεσιών, επαγγελματίας ή ψάχνεις να βρεις τι σου αρέσει να κάνεις

⇒ κι έχεις διάθεση για προσφορά ή χρειάζεσαι ο ίδιος υποστήριξη

μπορείς και εσύ να γίνεις εθελοντής στον “Σκοπό Ζωής” να συμμετέχεις στις δράσεις μας και να αναδείξεις το ταλέντο σου!

Επικοινώνησε με τον Σκοπό Ζωής ΕΔΩ

6942204643

213 044 3768

www.skoposzois.gr

Τσαμαδού 38, Πειραιάς

skoposzois@gmail.com

Και … μην ξεχάσεις να επισκεφτείς το eshop του Σκοπού Ζωής!!! Θα βρεις όμορφες δημιουργίες φτιαγμένες με πολλή αγάπη και μεράκι. Αγοράζοντας από εκεί:

  1.  Αποκτάς κάτι όμορφο, χρήσιμο, γεμάτο θετική ενέργεια!
  2. Στηρίζεις τους εθελοντές του Σκοπού Ζωής στο δικό τους επαγγελματικό δρόμο!
  3. Στηρίζεις το έργο του Σκοπού Ζωής, καθώς ένα μέρος των χρημάτων πηγαίνει σε άλλα άτομα και οργανισμούς που χρειάζονται ενίσχυση!
  4. Στηρίζεις την ύπαρξη του ίδιου του Σκοπού Ζωής, με απώτερο σκοπό, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, τη χαρά και την επιτυχία σε ένα σύμπαν με αρμονική συνύπαρξη όλων!

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -