Γυναίκα βρήκε στέγη σε ανακαινισμένο… ποταμόπλοιο!

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πριν από τρία χρόνια, η καλλιτέχνις Ελίζαμπεθ Ερλ εγκατέλειψε την προσπάθεια για στεγαστικό δάνειο και αγόρασε το πρώτο της ποταμόπλοιο με τα χρήματα που είχε εξασφαλίσει ως τότε.

Η 34χρονη γυναίκα από το Nuneaton του Warwickshire, το ανακαίνισε από την αρχή και το πούλησε βγάζοντας, μάλιστα, αρκετά ικανοποιητικό κέρδος.

Τώρα έχει στην κατοχή της ένα σκάφος του 1920, μήκους 21 μέτρων, και μειώνει τα έξοδα που θα είχε για αντίστοιχο σπίτι, εξασφαλίζοντας απλά μία άδεια «συνεχούς κρουαζιέρας» που σημαίνει ότι δεν έχει τέλη ελλιμενισμού.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο και έχει ό,τι χρειάζεται. Την κρεβατοκάμαρά της, την κουζίνα, το μπάνιο ενώ ζεσταίνεται με μαγκάλι.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -