Βρήκε πάνω από 150 μπάλες του μπόουλινγκ θαμμένες στην αυλή του

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Έναν αλλόκοτο «θησαυρό» ανακάλυψε ο Ντέιβιντ Όλσον στη βεράντα του σπιτιού του, στο Μίσιγκαν, καθώς βρήκε θαμμένες 150 μπάλες μπόουλινγκ.

Όταν, κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης, ο Ντέιβιντ Όλσον γκρέμισε το τσιμεντένιο δάπεδο της βεράντας του, βρήκε θαμμένες στο χώμα πάνω από 150 μπάλες μπόουλινγκ. θαμμένες μπάλες μπόουλινγκΌπως λέει ο ίδιος, προτού σπάσει όλη την επιφάνεια, ξεκίνησε με μια τσιμεντένια πλάκα: «Είδα μέσα στο χώμα μια μαυρο-μπλε σφαίρα. Όταν άρχισα να την ξεσκονίζω, συνειδητοποίησα πως επρόκειτο για μπάλα του μπόουλινγκ».  Όταν άρχισε να σκάβει βαθύτερα στο χώμα, αποδείχτηκε πως η μπάλα δεν ήταν μία. Συνολικά ξέθαψε 158 μπάλες του μπόουλινγκ από την αυλή του. 

Στις πρώτες 15 δε, και καθώς δεν είχε ιδέα πώς και γιατί βρίσκονταν εκεί τα αξεσουάρ του αθλήματος, ο Όλσον κάλεσε τον κατασκευαστή που αναγραφόταν πάνω στις μπάλες για να επιβεβαιώσει πως το υλικό τους δεν έκρυβε κινδύνους και δεν ήταν τοξικό. Το μυστήριο παραμένει, για το γιατί και ποιος είχε θάψει τόσες μπάλες και ίσες και περισσότερες στο σημείο. Ο 33χρονος, μάλιστα, δημιούργησε και σελίδα στο Facebook για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τυχόν εξελίξεις και νέα ευρήματα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -