WTA Finals: Αήττητη η Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο WTA Finals και παρέμεινε αήττητη, περνώντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης ως πρώτη του ομίλου της.

Η 27χρονη τενίστρια νίκησε με 6-2, 6-3 και την Ονς Ζαμπέρ στο Τέξας, μέσα σε 70 λεπτά και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ντάρια Κασάτκινα και Καρολίν Γκαρσιά.

Μαζί με την Μαρία Σάκκαρη από τον όμιλό της προκρίθηκε στα ημιτελικά η Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία κέρδισε 6-3, 7-5 την Τζέσικα Πεγκούλα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την  Ίγκα Σφιόντεκ.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Σάκκαρη προκρίνεται στα ημιτελικά του WTA Finals. «Νομίζω ότι πρέπει απλώς να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αισθάνομαι απλά ατρόμητη στο γήπεδο. Απολαμβάνω τον εαυτό μου εδώ», δήλωσε μετά το ματς η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

 

Paris Masters: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την άλλη συνεχίζει την πορεία του στο Paris Masters και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε με 6-2, 6-4 τον Τόμι Πολ, για να πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά. Τώρα θα βρει απέναντί του τον Τζόκοβιτς, από τον οποίο έχει χάσει τις επτά τελευταίες φορές που «συναντήθηκαν», ενώ το σκορ των μεταξύ τους αναμετρήσεων είναι 8-2.

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Μπόρεσα να προηγηθώ σε μερικά από τα σερβίς του, κάτι που μου έδωσε καλή ενέργεια. Μακάρι να μπορούσα να είχα αποφύγει κάποιες από τις καταστάσεις όπου έπρεπε να σώσω πόντους μπρέικ, αλλά αντιμετώπισα αυτές τις καταστάσεις πολύ επαγγελματικά και μπόρεσα να κρατήσω σερβίς», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς, αναφερόμενος στην αναμέτρησή του με τον Πολ.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα επιχειρήσει να διακόψει το σερί των νικών του Τζόκοβιτς στα μεταξύ τους ματς, απάντησε: «Πρέπει να δείξω την ίδια συνέπεια. Έχω όπλα που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Αλλά στο παρελθόν νιώθω ότι έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλή δύναμη. Είναι σημαντικό να μην το παρακάνω. Θα πρέπει να κινηθώ καλά».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -