ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΦΥΣΗ

Ξεκινά η ανακύκλωση ρούχων στο Δήμο Πάρου

Ο Δήμος Πάρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση δύο (2) κάδων ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων, αξεσουάρ και λευκών ειδών σε συνεργασία με την εταιρία RECYCOM.

Με στόχο την ενίσχυση των δράσεων κυκλικής οικονομίας και γνωρίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των ειδών ρουχισμού καταλήγουν στον ΧΥΤΑ Πάρου-Αντιπάρου, σας ζητούμε να γίνετε κι εσείς αρωγοί στην προσπάθεια  για μια νοικοκυρεμένη διαχείριση των αποβλήτων του νησιού.

Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στον κόκκινο κάδο. Επίσης, για μεγάλες ποσότητες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 2284360158 για να σας δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες έτσι ώστε να μην δημιουργείται συμφόρηση στους κάδους.

Η εταιρία RECYCOM επίσης, με σκοπό να μειώσει το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αλλά και να ενισχύσουμε την ανακύκλωση των ενδυμάτων και υποδημάτων στα ελληνικά νησιά, ξεκινάει συνεργασία παράλληλα ακόμη με το Δήμο Αντιπάρου και το Δήμο Κύθνου.
Πλέον, οι πολίτες αυτών των νησιών θα μπορούν να ανακυκλώνουν ρούχα και παπούτσια, που υπό άλλες συνθήκες κατέληγαν στα σκουπίδια.

Οι κόκκινοι κάδοι μπαίνουν στη ζωή μας!

 


Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close