ΑΘΛΗΣΗ

Αναμνήσεις από το Syros Trimore Triathlon 2017!

Αναμνήσεις από το Syros Trimore Triathlon 2017, αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που είχε ξεπεράσει κάθε αισιόδοξη προσδοκία στο όμορφο νησί της Σύρου!

Η τετραήμερη αθλητική διοργάνωση SyrosTrimore Triathlon 2017, διήρκεσε από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2017 και περιελάμβανε κορυφαία αθλητικά αγωνίσματα.

Το Ρεπορτάζ ήταν της Χρύσας Σαραντοπούλου

Τρίαθλο ανδρών, γυναικών και παιδιών, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης και δρομικά events, παρουσίαση βιβλίου, dj και  party έλαβαν χώρα, ξεσηκώνοντας και ενθουσιάζοντας, τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους θεατές, κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν από κοντά.

Η Σύρος, για τέσσερις ημέρες, ξεχείλισε από πάθος, ενέργεια, νιάτα και χαμόγελα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να φιλοξενήσει αθλητικά γεγονότα παγκόσμιου βεληνεκούς. Οι αθλητές που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 1.000, ενώ αθλητές, προπονητές και συνοδοί ξεπέρασαν τους 2.500, με συμμετοχές από 11 χώρες.

«Πρώτο και κυρίαρχο μέλημά μας αποτελούσε η ασφάλεια όλων, γεγονός το οποίο απαιτούσε υψηλό επίπεδο συντονισμού και τεχνογνωσία από τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς και την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών και μέτρων ασφαλείας, τα οποία και λάβαμε.» δήλωσε ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός.

Η Σύρος απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι με σχέδιο και σωστό προγραμματισμό μπορεί να αποτελέσει κορυφαίο προορισμό αθλητικού τουρισμού με υψηλού επιπέδου παροχές, ικανό να έλξει επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα σε έναν μήνα, όπως ο Ιούνιος αλλά και ο Σεπτέμβριος, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν χαρακτηρίζονταν από υψηλή επισκεψιμότητα.

Αν το πρώτο Syros Trimore Triathlon μας ενθουσίασε, το δεύτερο χωρίς αμφιβολία μας συνάρπασε.

Ο Κωστής Μητρόπαπας, υπεύθυνος της «Trimore» και Διευθύνων Σύμβουλος της «diaplous s.s.d.a.», αθλητής κι ο ίδιος της κολύμβησης δήλωσε συγκινημένος:

«Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή διοργάνωση. Οι μέρες των αγωνισμάτων αυξήθηκαν από πέρσι όπως και τα αθλήματα, οι αθλητές πολλαπλασιάστηκαν αλλά και οι αθλητές από τη Σύρο που συμμετείχαν αυξήθηκαν με συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών. Αγαπάμε τη Σύρο την προβάλλουμε τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει και αγαπήσει αυτήν την διοργάνωση!».

Κωστής Μητρόπαπας

Ο Γιώργος Αλυφαντής, ο αθλητής που τερμάτισε πρώτος όπως και την προηγούμενη χρονιά, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διοργάνωση των αγώνων αλλά και την αγάπη του για τη Σύρο «Η φετινή διοργάνωση ήταν πολύ πιο οργανωμένη γιατί μάθαμε πάρα πολλά από την περσινή που ήταν και η πρώτη. Νιώσαμε απόλυτα ασφαλείς στα αγωνίσματα. Ο κόσμος της Σύρου, το λιμενικό, η αστυνομία, οι εθελοντές, όλοι μας βοήθησαν πάρα πολύ. Κλέβει τις εντυπώσεις η Σύρος γιαυτό ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά. Είναι ένα νησί πανέμορφο!».

Ξεπέρασε κάθε αισιόδοξη προσδοκία το Syros Trimore Triathlon 2017

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο του Σαββάτου 24/6/2017


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button