ΒΙΒΛΙΑ

YELLOWBOX Magazine: προϊόντα, διαγωνισμοί και μοναδικές συνεντεύξεις!

Το τέταρτο τεύχος του περιοδικού YELLOWBOX στα περίπτερα όλης της χώρας!

Αποκλειστικές παρουσιάσεις προϊόντων, ένας διαγωνισμός και μοναδικές συνεντεύξεις!

Το νέο τεύχος Οκτώβριος-Νοέμβριος 2020, του περιοδικού YELLOWBOX βρίσκεται ήδη στα περίπτερα όλης της χώρας από τις 2 Οκτωβρίου με ενδιαφέρουσα θεματολογία και εκπλήξεις για τους αναγνώστες.

Ειδικότερα, σε όλο το τιράζ του περιοδικού έχουν τοποθετηθεί 8 διαφορετικά μουσικά CD και DVD τα οποία έχουν μοιραστεί τυχαία στα περίπτερα. Τα CD/DVD είναι κανονικές, πρωτότυπες εκδόσεις (όχι bootleg) και μπορεί κανείς να αποκτήσει εντελώς δωρεάν έναν από τους 8 τίτλους με την αγορά ενός περιοδικού YELLOWBOX! Η θεματολογία του τεύχους Οκτωβρίου-Νοεμβρίου του περιοδικού παρουσιάζει και σχολιάζει με λεπτομέρεια νέα μοντέλα ενισχυτών με πιο ξεχωριστό τον Serblin & Sons Frankie Plus, τον Ολοκληρωμένο ενισχυτή/DAC /Streamer, που είναι η πρώτη & αποκλειστική παρουσίασή του στην ελληνική αγορά!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το YELLOWBOX Magazine διοργανώνει έναν ξεχωριστό διαγωνισμό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όπου όλοι οι νέοι και νυν συνδρομητές θα μπουν στην κλήρωση για ένα ολοκαίνουριο σετ ακουστικών Dali iO-6!Τέλος, μέσα από τις σελίδες του 4ου τεύχους του YELLOWBOX οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν Δισκοκριτική – Βιβλιοκριτική αλλά και δυο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις του Bob Attiyeh, ιδιοκτήτη και ιδρυτή της audiophile εταιρείας Yarlung Records, που παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη με αφορμή τη 15η επέτειο από την ίδρυση της, καθώς και της συγγραφέως Χίλντα Παπαδημητρίου, της οποίας το πρώτο της μυθιστόρημα “Για μια χούφτα βινύλια” παρουσιάζεται στο YELLOWBOX!

Εξασφαλίζοντας την αποκλειστική παρουσίαση προϊόντων ήχου και εικόνας και παρουσιάζοντας όλα τα νέα γύρω από τον κλάδο, το YELLOWBOXMagazine φιλοδοξεί να γίνει αγαπημένη συνήθεια του αναγνωστικού κοινού και να ξεχωρίσει στην προτίμησή του λόγω της ιδιαίτερης θεματολογίας του.

 

YELLOBOXMagazine

Κάθε 2 μήνες στα περίπτερα

Τιμή:6,00€


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button