Υγειονομική θωράκιση της Χίου – Άριστη συνεργασία Δήμου με τους φορείς Υγείας

Δείτε επίσης

Chrisa Sarantopoulou
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σύσκεψη με επίκεντρο την παροχή υπηρεσιών υγείας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος συναντήθηκε με το Διοικητή  2ης Υ.ΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό, τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χίου κ. Έλενα Κανταράκη, τον Αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου μας κ. Ευάγγελο Μελιτζάνη και το Διευθυντή του Γραφείου Χίου του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου & Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη κ. Φιλόδωρο Βιτέλλα.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Χίου με κυριότερο το θέμα της υποστελέχωσης που καθιστά επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα, έγινε λόγος για τις επικρατούσες συνθήκες λειτουργίας και την ετοιμότητα του νοσοκομείου να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις, ειδικότερα στο πλαίσιο της εγρήγορσης έναντι σε μία ενδεχόμενη επανεμφάνιση του κορονοϊού.

Τέλος, επισφραγίστηκε η άριστη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των φορέων υγείας με κοινό το στόχο της παροχής άρτιων υγειονομικών υπηρεσιών για τους πολίτες του νησιού.


Δείτε ακόμη:

Μηχάνημα για γρήγορα τεστ covid19 στο νοσοκομείο Χίου από το Δήμο

χίου


Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -