ΟΜΟΡΦΙΑ

Υγρό face lift: Το σύγχρονο λίφτινγκ χωρίς νυστέρι


Μετά τη διαδικασία

Ενδεχομένως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας να εμφανιστούν ήπιες κοκκινίλες, οιδήματα, μελανιές ή πονοκέφαλος. Απαγορεύεται το μασάζ στο πρόσωπο για τις πρώτες 6 μέρες, έτσι ώστε να μην μετακινηθεί το υλικό σε άλλες περιοχές του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και διαρκεί από 6 μήνες έως και 1 έτος.
Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι το δέρμα του ασθενή δεν θα πρέπει να έχει υποστεί μεγάλη χαλάρωση, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να διορθωθεί μόνο με το κλασικό Facelift. Βασικό είναι ο πλαστικός χειρουργός να είναι έμπειρος και άριστα εκπαιδευμένος.

Πλεονεκτήματα του υγρού Facelift

• Δεν υπάρχει χειρουργείο, ούτε τομές
• Ο πόνος είναι ελάχιστος
• Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό
• Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του μετά από 1 ώρα

 

* Με μεγάλη εμπειρία και απόλυτη γνώση και εξειδίκευση στις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, οι ιατροί της Kosmesis εγγυώνται ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα με τη χρήση του υγρού Facelift!

Ευχαριστούμε τη Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ, Πλαστικός Χειρουργός /Kosmecis.gr 
Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close