Ζευγάρι αγόρασε φορτηγό με 4.000€ και το μεταμόρφωσε σε κινητό σπίτι

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα ζευγάρι αγόρασε ένα παλιό φορτηγό με 4.000€ και το μεταμόρφωσε σε κινητό σπίτι. Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό εσωτερικό του.

Το να αγοράσει κάποιος το σπίτι των ονείρων του είναι συνήθως ακατόρθωτο. Το κυριότερο πρόβλημα είναι οικονομικής απόψεως τις περισσότερες φορές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσετε να πλησιάσετε το ονειρικό. Μια περίπτωση θα ήταν αντί για να αγοράσετε ένα σπίτι, να προσπαθήσετε να το φτιάξετε καθώς έτσι το κόστος θα πέσει δραματικά. ζευγάρι φορτηγό σπίτιΟ Martin και η Iona είναι ένα ζευγάρι που απολαμβάνει να είναι στο δρόμο και να ταξιδεύει. Αντί να δουλεύουν σε ένα γραφείο αποφασίζουν να έχουν την επιλογή να ταξιδεύουν και να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ζωή τους στο έπακρο.ζευγάρι φορτηγό σπίτιΤο τολμηρό ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει ένα «μεγάλο αμερικάνικο RV» έτσι ώστε να γίνει το νέο τους σπίτι και να μπορούν να μετακινούνται μέσα σε αυτό όπου θέλουν. Αγόρασαν από το Ebay ένα φορτηγό για 4.670 δολάρια και το μεταμόρφωσαν σε ένα πανέμορφο σπίτι. Η ανακαίνιση κόστισε 25.900 δολάρια όμως άξιζε τον κόπο. 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -