ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ζωγράφος μετέτρεψε πυλωτή πολυκατοικίας σε… γκαλερί

Η ζωγράφος Άννα Παπαλεξάνδρου, μαζί με την κόρη της, έχουν σχεδιάσει στους τοίχους της πυλωτής ζωάκια, πριγκίπισσες και άλλα καλλιτεχνικά δημιουργήματα.

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει όλον τον κόσμο. Οι καλλιτέχνες δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Η ζωγράφος Άννα Παπαλεξάνδρου βρήκε τρόπο να απομακρύνει το γκρίζο του κορονοϊου ζωγραφίζοντας στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Κομοτηνή, πολύχρωμους ήρωες παραμυθιών.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Με βοηθό την μικρή της κόρη «ζωντάνεψε» με τα πινέλα της αγαπημένα παραμύθια. Τηρώντας κατά γράμμα τα μέτρα και τις απαγορεύσεις δεν απομακρύνθηκε από το σπίτι της. Κατέβηκε μόνο στην πυλωτή και της άλλαξε «πρόσωπο» με την «κάμπια που έτρωγε πολύ» και με την «μάγισσα πάνω στη σκούπα» που ήθελε όλο τον κόσμο να γυρίσει. Κατάφερε με τα έργα της να δώσει μια νότα χαράς, έναν πολύχρωμο τόνο αισιοδοξίας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ειδικά αυτές τις μέρες.

Σχετικά άρθρα

Back to top button