ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ: συνεργασίες με καταξιωμένους σεφ και δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μαγειρικής

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ επικοινωνεί την αξεπέραστη νοστιμιά και θρεπτική αξία των ζυμαρικών της μέσα από συνεργασίες με αγαπημένους σεφ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ σε συνεργασία με καταξιωμένους σεφ, παρουσιάζει την πλούσια ποικιλία των προϊόντων της, την υψηλή διατροφική τους αξία καθώς και την ποιότητά και τη γεύση τους διαδικτυακά, αλλά και στην τηλεόραση.

Ειδικότερα, μέσα από την εκπομπή “KitchenHealth” με την αγαπημένη σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου, τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ πρωταγωνιστούν σε πλούσια, γευστικά ταξίδια που φέρνουν το κοινό σε επαφή με τη διεθνή κουζίνα, αλλά και με συνταγές που αποτελούν μέσο προστασίας της άμυνας του ανοσοποιητικού, σε μια περίοδο όπου η διατήρηση της καλής υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Επιπλέον, η σεφ στο πλαίσιο των εκπομπών της παρέχει χρήσιμες συμβουλές, αλλά και απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα γύρω από τη γαστρονομία.

Παράλληλα, μέσα από τη ενότητα Μαγειρεύω-Προστατεύω η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου μαζί με τον διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη προσφέρουν μία σειρά από νόστιμες προτάσεις υψηλής θρεπτικής αξίας με στόχο την προστασία του οργανισμού. Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ αποτελούν συστατικό των συνταγών που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό διαδικτυακά, εμβαθύνοντας στα οφέλη που προσφέρουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ κρατά συντροφιά σε γονείς και παιδιά μέσα από τα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μαγειρικής του “KidsCookingClub” προσφέροντας στιγμές διασκέδασης και ταυτόχρονα ενημέρωση για τη σημασία της σωστής διατροφής και την υψηλή θρεπτική αξία των ζυμαρικών της. Η ΗΛΙΟΣ απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, αλλά και στα μικρά παιδιά, καθώς έχει κυκλοφορήσει τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα σειρά παιδικών ζυμαρικών τα «παιδικά μας» ενώ πρόσφατα, λάνσαρε και νέα σειρά εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, τα ζυμαρικά «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».

Για μια ακόμα χρονιά, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ έχει προχωρήσει σε αξιόλογες συνεργασίες με γνωστούς σεφ με στόχο να επικοινωνήσει στο σύγχρονο άνθρωπο τη μεγάλη ποικιλία των εκλεκτών, ποιοτικών ζυμαρικών της, που αποσπούν τακτικά σημαντικές διακρίσεις καινοτομίας, ποιότητας και γεύσης σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ (www.heliospasta.gr).

 

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με περισσότερα από 85 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ‘ΗΛΙΟΣ’

ΠΑΝ. ΣΠ. ΔΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ζ.T.

11ο  χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ,

144 51 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΤΗΛ: +30 2102840140-7, ΦΑΞ:+30 2102816787,

Email: welcome@heliospasta.gr


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button