Affidea: Νέος μαγνητικός τομογράφος στην Affidea Πειραιά

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Με νέο υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλίστηκε το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στον Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 60).

Συγκεκριμένα, ο νέος μαγνητικός τομογράφος SIGNA Voyager του αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE Healthcare παρέχει εικόνες υψηλότερης ακρίβειας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα μαγνητικής τομογραφίας σε λιγότερο χρόνο εξέτασης, επιτρέποντας ταχύτερη απεικόνιση του σώματος, έτσι ώστε κάθε σάρωση να πραγματοποιείται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη φορά.

Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών καθώς και της διενέργειας μιας ευρείας γκάμας εξειδικευμένων εξετάσεων, όπως μαγνητική αγγειογραφία, μαγνητική εντερογραφία, μαγνητική πυελογραφία, μαγνητική χολαγγειογραφία (MRCP), μαγνητική μαστoγραφία, πολυπαραμετρική μαγνητική προστάτη, μαγνητική ορθού, ενώ σύντομα αναμένεται η διενέργεια μαγνητικής φασματοσκοπίας εγκεφάλου και μαγνητικής για μεσογειακή αναιμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναβαθμισμένος μαγνητικός τομογράφος της Affidea Πειραιά ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης με το μειωμένο επίπεδο θορύβου, την ευκολότερη πρόσβαση στο κρεβάτι και την προσφορά εφαρμογών ελεύθερης αναπνοής.

Στην Affidea είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της περίθαλψης και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, και αυτή είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε να επενδύουμε τόσο σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής όσο και σε εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -