ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΙΑΤΙ BestNews

Το BestNews δημιουργήθηκε Για να εμπνέουμε τους άλλους να κάνουν αυτά που τους εμπνέουν, ώστε μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο. Κάθε μέρα ξυπνάω, χαμογελάω και κάνω αυτό που αγαπώ. Είναι το γιατί σηκώνομαι από το κρεβάτι κάθε πρωί. Γιατί Έχω μια ΖΩΗ να ΖΗΣΩ. Και ΖΩ ΣΗΜΕΡΑ για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ από το χτες. Γιατί έχω ένα όνειρο: μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο!

«Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.»     Λάο Τσε

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BestNews

Το BestNews είναι οι καλύτερες ειδήσεις! Ειδήσεις που αντιπροσωπεύουν την κουλτούρα μου κι εύχομαι και τη δική σας! Ειδήσεις ΘΕΤΙΚΕΣ. Ειδήσεις που μας ενημερώνουν και μας επιμορφώνουν για το καλό που υπάρχει γύρω. Ειδήσεις που μας εξελίσσουν σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Το BestNews είναι ένα «πλοίο» με συνοδοιπόρους όλους εμάς στο ταξίδι του για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε σε όλα τα επίπεδα. Σκοπός του: ένας κόσμος καλύτερος από ότι τον βρήκαμε. Θα έχει αλήθεια, αγάπη, χαρά, φως, εξέλιξη, ποιότητα. Σ αυτό το «πλοίο» δεν θα βρείτε «μαύρες» ειδήσεις, ούτε «κίτρινο» τύπο. Θα βρείτε την αλλαγή, την εξέλιξη σε κάτι καλύτερο, σε κάτι ανώτερο, ακολουθώντας την καρδιά μας και κάνοντας πράγματα μέσα από την καρδιά μας. Θα αναπτυχθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Να υπάρχει το καλό, το καθαρό, το όμορφο σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

«Το να ζεις μόνο δεν είναι αρκετό, είπε η πεταλούδα. Πρέπει να έχεις λιακάδα, ελευθερία και ένα μικρό λουλούδι.»    Hans Christian Andersen.

 

ΠΩΣ

Όλα ξεκινούν από την εσωτερική μου ανάγκη να φτάσω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και από την εξωτερική μου ανάγκη για έναν όμορφο κόσμο!!! Να γελάω, να ονειρεύομαι, να ρουφάω κάθε τι θετικό, να εξελίσσομαι, να δημιουργώ, να μεταλαμπαδεύω τη γνώση μου, να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου, να συμβουλεύω μέσα από τα λάθη μου, να επικοινωνώ, να διοχετεύω την αγάπη μου σε κάθε πλάσμα, να συμβιώνω με αρμονία πάνω στον πλανήτη, να εκφράζομαι ελεύθερα, να Ζω με πάθος την κάθε στιγμή. Μέσα από την εξελικτική πορεία της ζωής, ακολουθώντας τη ροή της Δημιουργίας, μπορούμε μαζί, σκεπτόμενοι θετικά και πράττοντας θετικά, με αμφίδρομη επικοινωνία, με όχημα το BestNews να φτάσουμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας ζώντας σε έναν όμορφο κόσμο. Όπως η πεταλούδα που ξεκίνησε από μία αχόρταγη ασχημούλα κάμπια, τρώει συνέχεια και σέρνεται για να γνωρίσει τον κόσμο, έπειτα ως χρυσαλίδα επεξεργάζεται τη γνώση-τροφή που έχει πάρει, αναπτύσσεται, εργάζεται σκληρά, φτιάχνει φτερά για να είναι ελεύθερη και να μπορεί να ανακαλύψει τον κόσμο και τελικά μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, σε πεταλούδα! Έπειτα κινείται σαν να χορεύει ανάμεσα στα λουλούδια και η επαφή με το νέκταρ τους, είναι το εκλεκτό της έργο που συνδέεται με την γονιμότητα της Δημιουργίας. Δεν είναι τυχαίο που η πεταλούδα συμβολίζει την ψυχή, εναλλαγές μορφής σε μία ψυχή. Φεύγει το παλιό για μία νέα πιο όμορφη μορφή εξέλιξης. Η αλλαγή της από κάμπια σε χρυσαλίδα και τελικά σε πεταλούδα, είναι η μεγαλύτερη και εντυπωσιακότερη μεταμόρφωση στο ζωικό βασίλειο!

Έτσι κι εμείς! Τόσο εντυπωσιακή και μοναδική μπορεί να γίνει και η δική μας εσωτερική μεταμόρφωση! Αν αλλάξουμε πρώτα τον εαυτό μας, η δική μας αλλαγή θα εμπνεύσει τους γύρω μας και τότε ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος.

«Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.»   Μαχάτμα Γκάντι

 

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ

Είμαι μια αθεράπευτα ρομαντική!

Όταν αφοσιώνομαι σε κάτι βάζω όλη μου την ενέργεια, ερωτεύομαι!

Είμαι ένας αναζητητής της αλήθειας. Είμαι ένας παρατηρητής της ζωής. Με ανοιχτά μάτια παρατηρώ την ύπαρξη, με κλειστά μάτια παρατηρώ τον εαυτό μου. Αγαπώ να: Ταξιδεύω, Γράφω, Διαβάζω, Χορεύω, Κολυμπάω. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Έχω πολλά θέλω κι όλα θα τα πραγματοποιήσω, μικρά και μεγάλα, μα όλα θα συνάδουν με την απλότητα του να είμαι ο εαυτός μου. Γεννήθηκα σ έναν μικρό παράδεισο που λέγεται Οινούσσες και κατάγομαι από ένα μεγαλύτερο παράδεισο που λέγεται Μεθώνη. Σπούδασα Οικονομικά Διοίκηση και Τεχνολογία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα Δημοσιογραφία (αρχικά κρυφά από τους δικούς μου). Ήθελα να γίνω Δημοσιογράφος και τα κατάφερα! Κάποια στιγμή ήρθε στη ζωή μου και το Ρέικι, το καλύτερο δώρο που έχω κάνει σε μένα! Μέσα από την επαγγελματική μου πορεία ως δημοσιογράφος, την προσωπική μου εξέλιξη και το όνειρό μου για έναν καλύτερο κόσμο, δημιούργησα το BestNews. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα. Η πεταλούδα ανέκαθεν είναι από τα αγαπημένα μου πλάσματα, έχει εκπληκτική ομορφιά και αποτελεί σύμβολο αναγέννησης και αλλαγής. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη.

                         «Η καρδιά του ανθρώπου είναι ένα κουβάρι κάμπιες, φύσηξε    Χριστέ μου, να γίνουν πεταλούδες!»                                                   Νίκος Καζαντζάκης  

 

Σκέφτομαι θετικά, πράττω θετικά!

Αν η κουλτούρα σας ταιριάζει με τη δική μου, εδώ είναι ο χώρος σας. Όταν βρίσκετε κάτι εδώ μέσα που πιστεύετε ότι αξίζει, να το μοιράζεστε με αυτούς που αγαπάτε. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι.

Αν πιστεύετε σ αυτά που πιστεύω διαδώστε το BestNews. Για να αλλάξει ο κόσμος απαιτείται η στήριξη όλων εκείνων που θέλουν την αλλαγή.

Όταν έχετε θετικές ιστορίες, απόψεις ή προτάσεις γράψτε τις και στείλτε τις ώστε να τις δημοσιεύσουμε. Όλοι έχουν μια όμορφη ιστορία να μοιραστούν κι αξίζει να τους ακούσουμε.

Γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής.

 

Ακολούθα την ΚΑΡΔΙΑ σου και να θυμάσαι πάντα ότι έχεις ΕΠΙΛΟΓΗ.

Είμαι ευγνώμων για το χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε εδώ μέσα. Σας ευχαριστώ που βοηθάτε το BestNews να ξεχωρίσει. Κι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο σαφής σκοπός της ύπαρξής του (γιατί υπάρχει), η πειθαρχία του πώς ώστε οι ενέργειές μας να μη ξεφεύγουν από το στόχο μας, και η συνέπεια του τι κάνει – η αυθεντικότητά του – ό,τι λέμε και ό,τι πράττουμε αποδεικνύει αυτά που πιστεύουμε.

 

Με αγάπη 

Χρύσα Σαραντοπούλου 

BestNews 

 

Back to top button
Close
Close