ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τα καλύτερα νέα! Καλά νέα, Όμορφα νέα, γεμάτα αισιοδοξία, για τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, τη φύση, τα ζώα. 

Θετικές Ειδήσεις κάθε μέρα από την Ελλάδα και τον κόσμο. Χαρούμενα νέα και Χρηστικά νέα.

Χρήσιμες ειδήσεις. Ειδήσεις που μας ενημερώνουν και μας επιμορφώνουν για το καλό που υπάρχει γύρω μας. Ειδήσεις που μας εξελίσσουν σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Μαζί με πολλούς διαγωνισμούς καθημερινά για να κερδίζουν οι αναγνώστες μας όμορφα δώρα!

Θετική ενέργεια. Θετική σκέψη. Μόνο καλά νέα. Τα καλά νέα είναι τα ευχάριστα νέα και τα χρήσιμα νέα. Το BestNews είναι ένα site γεμάτο αισιοδοξία, αποκλειστικά και μόνο με καλά νέα!

Πρωτότυπο και μοναδικό!

Only good news. Happy!


 

ΓΙΑΤΙ BestNews

Το BestNews δημιουργήθηκε Για να εμπνέουμε τους άλλους να κάνουν αυτά που τους εμπνέουν,

ώστε μαζί να συμβάλουμε σε έναν όμορφο κόσμο με καλά νέα.

Κάθε μέρα ξυπνάω, χαμογελάω και κάνω αυτό που αγαπώ. Είναι το γιατί σηκώνομαι από το κρεβάτι κάθε πρωί. Γιατί Έχω μια ΖΩΗ να ΖΗΣΩ. 

Και ΖΩ ΣΗΜΕΡΑ για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ από το χτες. Γιατί έχω ένα όνειρο: μαζί να αλλάξουμε τον κόσμο!

Η δική μας αλλαγή θα εμπνεύσει τους γύρω μας και τότε ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος.

→ Μια σελίδα που έλειπε από τη ζωή μας! Νέα σελίδα, νέα ζωή.

Για να ανοίγει η καρδιά μας κάθε ημέρα με Τα καλά νέα της ημέρας. Η καλύτερη στιγμή της ημέρας.

 

«Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.»   Μαχάτμα Γκάντι

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BestNews

Το BestNews είναι οι καλύτερες ειδήσεις! Και για εμάς οι καλύτερες ειδήσεις είναι οι ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! Χρήσιμες ειδήσεις και Χαρούμενες ειδήσεις που μας εξελίσσουν σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ειδήσεις που μας ενημερώνουν και μας επιμορφώνουν για το καλό που υπάρχει γύρω.

Το BestNews  είναι μια «Θερμοκοιτίδα» αποκλειστικά και μόνο με καλά νέα! Τα καλύτερα νέα! Όμορφα νέα, γεμάτα αισιοδοξία, για τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, τη φύση, τα ζώα. Χαρούμενα νέα και Χρηστικά νέα!

Μαζί με πολλούς διαγωνισμούς καθημερινά για να κερδίζουν οι αναγνώστες μας όμορφα δώρα!

Με Θετική σκέψη, δημιουργήσαμε ένα Πρωτότυπο και μοναδικό site, θωρακισμένο με Θετική ενέργεια! Έχει ταυτότητα, αλήθεια, αγάπη, χαρά, φως, εξέλιξη, ποιότητα, εσωτερική αλλαγή, εναλλακτικές δράσεις, γέλιο, ανθρώπινα επιτεύγματα, πρόσωπα που κάτι έχουν να πουν.

Ειδήσεις για: │ Υγεία, Ψυχολογία, Διατροφή, Αθλητισμό, Ομορφιά, Συνταγές │ Αυτοβελτίωση, Εναλλακτικές θεραπείες, Φιλοσοφία Διασκέδαση, Πολιτισμό, │ Ταξίδια, Αφιερώματα σε προορισμούς, Εναλλακτικό Τουρισμό, Ξενοδοχεία, Δημοτικά νέα Συνεντεύξεις, Αφιερώματα σε Προσωπικότητες,  Απόψεις ανθρώπων, Αλληλεγγύη, όμορφες Ιστορίες, Οικογένεια, Παιδί, Σχέσεις │ Εργασία, Αγγελίες, Επιχειρηματικά νέα │ Σπίτι Περιβάλλον (Φύση Ζώα)│ όλες καλές ειδήσεις! Γιατί τα καλά νέα είναι τα ευχάριστα νέα και τα χρήσιμα νέα.

 

«Το να ζεις μόνο δεν είναι αρκετό, είπε η πεταλούδα. Πρέπει να έχεις λιακάδα, ελευθερία και ένα μικρό λουλούδι.»    Hans Christian Andersen.

bestnews

 

ΠΩΣ

Μέσα από την εξελικτική πορεία της ζωής, ακολουθώντας τη ροή της Δημιουργίας, μπορούμε μαζί, σκεπτόμενοι θετικά και πράττοντας θετικά, με αμφίδρομη επικοινωνία, με όχημα το BestNews να φτάσουμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας ζώντας σε έναν όμορφο κόσμο.

Όλα ξεκινούν από την εσωτερική μας ανάγκη να φτάσουμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και από την εξωτερική μας ανάγκη για έναν όμορφο κόσμο!!! Να γελάμε, να ονειρευόμαστε, να ρουφάμε κάθε τι θετικό, να εξελισσόμαστε, να δημιουργούμε, να μεταλαμπαδεύουμε τη γνώση μας, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, να συμβουλεύουμε μέσα από τα λάθη μας, να επικοινωνούμε, να διοχετεύουμε την αγάπη μας σε κάθε πλάσμα, να συμβιώνουμε με αρμονία πάνω στον πλανήτη, να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να Ζούμε με πάθος την κάθε στιγμή.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Το καλό και το κακό συνυπάρχουν στη ζωή μας. Ναι, αλλά… μπορούμε ακόμη και μέσα από το χειρότερο κακό να αναδείξουμε κάτι καλό. Αυτό κάνουμε στο BestNews. Ψάχνουμε το θετικό. Ανακαλύπτουμε, αναδεικνύουμε, προβάλλουμε, δημιουργούμε μόνο καλά νέα.[/box]

Το BestNews παρουσιάζεται ως ένα «πλοίο» με συνταξιδιώτες όλους εμάς στο ταξίδι του για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε σε όλα τα επίπεδα. Εδώ δεν θα βρείτε «μαύρες» ειδήσεις, ούτε «κίτρινο» τύπο. Θα βρείτε την εξέλιξη σε κάτι καλύτερο – ανώτερο, ακολουθώντας την καρδιά μας και πράττοντας από την καρδιά μας. Θα αναπτυχθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Να υπάρχει το καλό, το καθαρό, το όμορφο σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

 

«Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.»     Λάο Τσε

bestnews

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Αρχισυντάκτις είναι η Δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνετε εδώ μέσα. Σας ευχαριστούμε που βοηθάτε το BestNews να ξεχωρίΖει. Κι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι:  α)  ο σαφής σκοπός της ύπαρξής του – το γιατί υπάρχει,  β)  η πειθαρχία του πώς ώστε οι ενέργειές μας να μη ξεφεύγουν από το στόχο μας, και  γ)  η συνέπεια του τι κάνει – η αυθεντικότητά του – ό,τι λέμε και ό,τι πράττουμε αποδεικνύει αυτά που πιστεύουμε.

Με αγάπη 

Η ομάδα του BestNews 

 

Καλά νέα: Η ιστοσελίδα μας είναι φιλική για ΑμεΑ! Δείτε πως παρέχεται προσβασιμότητα σε όλους!

ΑμεΑ προσβασιμότητα άτομα με αναπηρία ιστοσελίδας

 

Ματρίνα: Η ρεπόρτερ του Bestnews που μας ενημερώνει μόνο με καλά νέα !