MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν – Τι αλλάζει

Οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωσαν τεράστια επιτυχία τις προηγούμενες δύο σεζόν και ο νέος κύκλος αναμένεται να φέρει νέες εξελίξεις και ανατροπές στη ζωή των ηρώων που αγαπήσαμε.

Τα γυρίσματα του Γ’ κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει και διάφορα spoilers μάς δίνουν μία γεύση από τις αλλαγές που θα δούμε στο Διαφάνι.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη νέα σεζόν θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας, όπου ο Δούκας Σεβαστός θα παίξει καταλυτικό ρόλο, αφού θα ταχθεί με το μέρος τους. Την ίδια στιγμή, οι τρεις αδελφές θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να φτιάξουν τη ζωή τους, μετά από τα πολλαπλά χτυπήματα της μοίρας, ενώ νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Στο νέο teaser trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τους ήρωες του Διαφανίου να έρχονται αντιμέτωπη με τη νέα πραγματικότητα, που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Νέες εξελίξεις

Από τα πρώτα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα κυνηγήσει εκείνους που αντιστέκονται στο καθεστώς. Κάποιοι μπαίνουν στο στόχαστρό του και θα κινδυνεύσει η ζωή τους. Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, αλλά θα το πληρώσουν.

Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία. Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδελφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και αφού βασανιστεί θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Ο Λάμπρος, εκτός για το ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη. Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Από την άλλη, ο Μπάμπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους συγχωριανούς του που περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ δεν θα διστάσει να επιχειρήσει να μπει στην Αντίσταση ώστε να καταφέρει μαζί με τους υπόλοιπους να ρίξουν το καθεστώς.

Ωστόσο, οι κινήσεις του δεν θα μείνουν κρυφές και η παραμονή του στο Διαφάνι στον τρίτο κύκλο δεν θα διαρκέσει πολύ. Θα εξοριστεί σε ένα μακρινό νησί, όπου τον περιμένουν δύσκολες στιγμές.

Ο Παναγιώτης, η Ελένη, η Ουρανία και ο Κυριάκος θα είναι τραγικά πρόσωπα. Θα κάνουν τα πάντα για να μαθαίνουν νέα από τους αγαπημένους τους, ωστόσο ούτε αυτό θα είναι εύκολο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button