Agrotica: Αναβάλλεται για τις 20-23 Οκτωβρίου του 2022

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Την αναβολή της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica -η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 με 30 Ιανουαρίου του 2022- για τις 20-23 Οκτωβρίου του ίδιου έτους αποφάσισε η ΔΕΘ-Helexpo, σεβόμενη τις ανησυχίες των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19.

Πάνω και από την Agrotica, που είναι η μεγαλύτερη κλαδική της διοργάνωση, η ΔΕΘ-Helexpo θέτει τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της, που είναι εκ των ων ουκ άνευ παράγοντες για την επιτυχία κάθε έκθεσης.

Agrotica: Αναβάλλεται για τις 20-23 Οκτωβρίου του 2022

Μετά από στενή συνεργασία με τους φορείς του κλάδου που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της Agrotica, ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έκρινε πως η μεταφορά της έκθεσης θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των εκθετών και των επισκεπτών της.

Η ΔΕΘ-Helexpo θέλει να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στη διαχρονική επιτυχία της Agrotica, μιας διοργάνωσης που είναι ταυτισμένη με τον αγροτικό κλάδο και κατατάσσεται στις πέντε μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Η Agrotica θα επανέλθει δριμύτερη και μεγαλύτερη από ποτέ το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -