Στο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” θα εμφανιστεί live ο τραγουδιστής Αλκίνοος Ιωαννίδης, Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 21:00 η ώρα.
Για δεύτερη χρονιά θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα συναυλιών τους ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με την μπάντα του. Ένα πρόγραμμα γεμάτο συγκίνηση, μνήμες και ενέργεια.
Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτελεί ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός.
Το πρόγραμμα θα περιέχει αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, μοναδικές διασκευές, επικοινωνία και αυτοσχεδιασμό.
Μια ανεπανάληπτη μουσική γιορτή μέσα στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, με την θετική ενέργεια και την μοναδική σχέση μεταξύ του καλλιτέχνη και του κοινού, μια διαφυγή από την καθημερινότητα που όλοι χρειαζόμαστε.
«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!»
Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: viva.gr