Αρνητικοί στο τεστ για κορωνοϊό Γεωργιάδης, Παπαθανάσης και Πλακιωτάκης

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Αρνητικά είναι τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Η τήρηση των μέτρων Ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά», έγραψε στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Το δείγμα βγήκε αρνητικό. Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας, είναι θέμα ατομικής ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Σώζουν ζωές» έγραψε στο Twitter ο κ. Παπαθανάσης.

«Σήμερα υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορονοϊό COVID-19 το οποίο βγήκε αρνητικό. Θα παραμείνω στο σπίτι μου σε προληπτική καραντίνα μέχρι το επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας» σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας.

https://www.facebook.com/plakiotakis/posts/10157882746518471

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Παπαθανάσης και ο Γιάννης Πλακιωτάκης, τέθηκαν σε καραντίνα καθώς ενημερώθηκαν ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -