Άρτεμις Βασιλάκη: Κατέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ 17 ετών στα 800μ. ελεύθερο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο σημείωσε η Άρτεμις Βασιλάκη, κατά τη 2η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η 18χρονη αθλήτρια από το Ηράκλειο σημείωσε χρόνο 8:27.23 και συνέτριψε το 8:32.92 που κρατούσε η Ελβίρα Ευσταθίου από το 2007. Η επίδοση αυτή, που αποτελεί ταυτόχρονα ρεκόρ σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (γυναικών, νέων γυναικών και νεανίδων), φέρνει τη Βασιλάκη στην όγδοη θέση μετά την ολοκλήρωση των πιο «αργών» σειρών του αγωνίσματος.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Γιώργος Ασπουγαλής σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο με 59.46 και κατετάγη 40ος, ο Κώστας Εγγλεζάκης ήταν 42ος στα 100μ. ελεύθερο με 48.42 (επίσης ατομικό ρεκόρ) και η Μαρίλεια Δρασίδου 42η στα 100μ. ελεύθερο με 55.29, βελτιώνοντας και αυτή την ατομική της επίδοση. Να σημειωθεί ότι στα 100μ. ελεύθερο ανδρών, ο Τζόρνταν Κρουκς από τα Νησιά Κέιμαν πέτυχε ρεκόρ αγώνων με 44.95, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ του Αυστραλού Κάιλ Τσάλμερς 44.84.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -