ΔΕΘ: Από τις 1 – 4 Φεβρουαρίου 2024 η 30η AGROTICA

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Δικαιώνοντας πλήρως το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις πέντε μεγαλύτερες εκθέσεις του αγροτικού κλάδου στην Ευρώπη η επετειακή 30η Agrotica από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα είναι το κορυφαίο “ραντεβού” της γεωργίας για το 2024 συγκεντρώνοντας πάνω από 1.800 εκθέτες από 49 χώρες.

Με απόλυτη κάλυψη όλων των διαθέσιμων στεγασμένων και υπαίθριων χωρών του Εκθεσιακού Κέντρου η Agrotica του 2024 θα είναι μία εκθεσιακή διοργάνωση αντάξια των μεγαλύτερων ανάλογων εκθέσεων του πρόσφατου παρελθόντος τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά.

H παγκόσμια νέα τεχνολογία από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας θα είναι παρούσα στην Agrotica με όλους τους τομείς της γεωργίας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και όλες τις παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων.

Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα είναι το επίκεντρο της Agrotica, η οποία θα φιλοξενήσει και πολλές δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις φορέων και εκθετών για όλες τις εξελίξεις της αγροτικής τεχνολογίας.

Μεγάλης βαρύτητας θα είναι το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica που διοργανώνεται στις 3-4 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός” από το Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, όπου θα τεθούν όλες οι τελευταίες συστημικές προσεγγίσεις για την αναγέννηση της γεωργίας και της υπαίθρου.

Τις «πύλες» της Agrotica εκτιμάται ότι θα περάσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών αναμένονται από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -