ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο Τυχεροί θα κερδίσουν 5 μέτρα ταινία LED με την τοποθέτηση της!

Δύο Τυχεροί θα κερδίσουν 5 μέτρα RGB ταινία LED μαζί με την τοποθέτηση της!

💡 1. Κάνε σχόλιο με tag @ 2 φίλους/ες και κοινοποίηση το post
🔧 2. Κάνε like στη σελίδα μας: facebook.com/bestnewsgreece
💡 3. Κάνε like στη σελίδα: facebook.com/mikekorbakis
🔧 4. Προσκάλεσε φίλους στην ομάδα: Αδειούχος Ηλεκτρολόγος Μιχάηλ Κορμπάκης

5 απλά βηματάκια λοιπόν και 2 τυχεροί θα κερδίσετε τον κρυφό φωτισμό με την τοποθέτησή του προσφορά του Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Μιχαήλ Κορμπάκη!  Tag φίλους σας και κοινοποίηση, like στη σελίδα μας FB  BestNews και στη σελίδα του Ηλεκτρολόγου, στην ομάδα του προσκαλέστε φίλους σας και follow τη σελίδα του στο instagram. Αυτά! Πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα για να μπείτε στην κλήρωση. Το δώρο είναι αξίας 250 ευρώ το ένα!!! Σας περιμένει…!

***Η συμμετοχή στο Facebook και στο Instagram μετράει διπλά!!! Αν πάρετε μέρος και στα δύο, μπαίνει 2 φορές το όνομα σας στην κλήρωση!!!

⏰Ο διαγωνισμός λήγει στις 13/3/2021. 00:00
Καλή επιτυχία!!!
Οι δυο τυχεροί είναι  οι αριθμοί 66 Maria Dina και 208 Frantzeska Seimiri 
Δείτε τα βίντεο της τοποθέτησης και το βίντεο της κλήρωσης:

Τι είναι οι ταινίες LED; Κρυφός φωτισμός για να αναδείξετε το χώρο σας

Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος Μιχαήλ Κορμπάκης εξηγεί τι είναι οι ταινίες LED και πως τοποθετούνται.  Όταν μάθετε για αυτές… σίγουρα θα θέλετε να τις τοποθετήσετε στο σπίτι σας ή και στο γραφείο σας! Ακόμη και στο μπαλκόνι σας!


Τι είναι οι ταινίες LED; Κρυφός φωτισμός

Οι ταινίες LED είναι ένα κύκλωμα αποτελούμενο από μικρά λαμπάκια στην σειρά (ledάκια) πάνω σε μια αυτοκόλλητη ταινία. Με τις ταινίες LED μπορούμε να αναδείξουμε διάφορα αρχιτεκτονικά στοιχεία και αντικείμενα, στο σπίτι μας ή στον επαγγελματικό μας χώρο, αλλά τον χρησιμοποιούμε και ως βοηθητικό φωτισμό  π.χ. αντικαθιστώντας ένα πορτατίφ.

Τι είναι οι ταινίες LED; Κρυφός φωτισμός

Τις προμηθευόμαστε από μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό και καλό είναι η εγκατάσταση να γίνεται από αδειούχο ηλεκτρολόγο. Η εγκατάσταση μιας LED ταινίας διαφέρει σε κάθε περίπτωση, συνήθως συνδέεται στην εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση, γι αυτό είναι θέμα ηλεκτρολόγου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button