Δηλώστε συμμετοχή στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού, θα λάβει χώρα από 4 έως τις 9 Νοεμβρίου 2021, στην Αμοργό!

Το Φεστιβάλ Αμοργού  είναι μέλος της διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT, με έδρα τη Βιέννη, και διεξάγεται  αδιαλείπτως σε ετήσια βάση από το 2010, με συμμετοχή πάνω από 500 νέων ταινιών κάθε χρόνο, με καθημερινές προβολές κατά τη διάρκεια του στο ξενοδοχείο “Aegialis Hotel & Spa”, και σε όλες τις περιοχές της Αμοργού, βραβεύοντας τις καλύτερες επιλογές ταινιών και ντοκιμαντέρ που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγχώριου και ξένου τουρισμού και στην εφαρμογή «πράσινων» πρακτικών.

Φεστιβάλ Αμοργού

Βασικός σκοπός του Φεστιβάλ είναι να δημιουργήσει μια διεθνή πλατφόρμα για την ενίσχυση του παγκόσμιου τουρισμού μέσω οπτικοακουστικών μέσων, έχοντας υπ’ όψιν την ανάγκη για κοινωνική ευθύνη και βιώσιμη ανάπτυξη.

  •  Η Ελλάδα και τα νησιά της γίνονται τόπος έμπνευσης και έλξης για νέες δημιουργίες.
  • Το Φεστιβάλ συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών, με βάση το νησί της Αμοργού και της Ελλάδας. Συν διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αμοργού, τον Δήμο Αμοργού με την υποστήριξη της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου.

Καλούνται σκηνοθέτες και παραγωγοί να αποστείλουν ταινίες τους, για συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αμοργού στο ihttps://amorgosfilmfestival.com/film-entry-form/

Πληροφορίες: τηλ. 6936608678 www.amorgosfilmfestival.com

Ειρήνη Γιαννακοπούλου

Πρόεδρος του Φεστιβάλ Αμοργού

 

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -