Δημήτρης Σταρόβας: Το κανάλι μου στο Youtube είναι σαν μια μικρή τηλεόραση με συνεντεύξεις, μουσική, μαγειρική

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Best Team
Best Team
Σε αυτήν την ενότητα δημοσιεύονται άρθρα από τους σπουδαστές της κορυφαίας Σχολής Δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη. Οι σπουδαστές υπογράφουν τα άρθρα τους υπό την εποπτεία της καθηγήτριας δημοσιογράφου Χρύσας Σαραντοπούλου για το μάθημα Αρχές Ψηφιακών Μέσων που διδάσκει στη New Media Studies. Όλα τα άρθρα των φοιτητών της Σχολής θα τα βρείτε δημοσιευμένα στο BestNews.GR .* Οι δημοσιογράφοι του αύριο βγαίνουν από τη New Media Studies. Η Χρύσα Σαραντοπούλου με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη, μεταλαμπαδεύει γνώση digital media, internet & social media αλλά και το πάθος της για τη δημοσιογραφία.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι πολυδιάστατος. Ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Μουσικός, τραγουδιστής και εξαιρετικός κιθαρίστας, παρουσιαστής, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός, κωμικός και πλέον και… Youtuber!!!

Συνέντευξη στην Αντωνία Μαρκάκη 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ταλέντο σε όλα! Όπως έχει και ο ίδιος δηλώσει παλαιότερα: τον διακατέχει μια βαθιά πολυχρωμία!

Τον συναντήσαμε και μας μίλησε για τις παραστάσεις με τους “Άγαμοι Θύται”, το κανάλι του στο Youtube που κάνει θραύση StarovasTV, τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα και πολλά ακόμη…

– Πείτε μας λίγα λόγια για τις παραστάσεις με τους “Άγαμους” στη Θεσσαλονίκη
Η παράσταση ονομάζεται “Best Ωχ”. Πρόκειται για μία επετειακή παράσταση με αφορμή τα 30 χρόνια των Αγάμων, με κείμενα από διάφορες παραστάσεις αλλά και καλεσμένους που έχουν συνεργαστεί με τους Άγαμους όλα αυτά τα χρόνια, που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα. Είναι μία συνέχεια παραστάσεων που ξεκίνησε από την Αθήνα και τώρα ολοκληρώνουμε τις παραστάσεις μας και στη Θεσσαλονίκη.

– Το καλοκαίρι θα κάνετε περιοδεία;
Κάποιες μεγάλες πιάτσες όπως Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη καθώς το επιτελείο είναι αρκετά μεγάλο, πράγμα που δυσκολεύει τη διαδικασία των μετακινήσεων μας.

– Ετοιμάζετε κάτι ταυτόχρονα;
Προς έχω επικεντρωθεί στο κανάλι μου στο Youtube που ονομάζεται StarovasTV γιατί είμαι και εγωιστής (γέλια).

– Τι σας τράβηξε το ενδιαφέρον στο Youtube;
Το κανάλι αυτό είναι ένα δικό μου δημιούργημα, που το ορίζω αισθητικά και το πιστεύω αρκετά. Πρωτίστως, μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και φυσικά προσπαθώ να το φέρω σε ένα επίπεδο που να μπορεί να με συντηρεί, βιοποριστικά, για να μπορώ ύστερα να κάνω όποιες επαγγελματικές επιλογές θέλω ελεύθερα.

Στόχος μου είναι τα επεισόδια να είναι σαν μια μικρή τηλεόραση με συνεντεύξεις, μουσική, μαγειρική και σιγά-σιγά να το διανθίσω.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ευρηματικός, χαρισματικός και με αρκετή δόση χιούμορ δημιουργεί μια μοναδική συναισθηματική αλληλεπίδραση με το κοινό του. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, το χιούμορ είναι για εκείνον μια δικλείδα ασφαλείας σε πολλές δύσκολες στιγμές της ζωής του, είναι έμφυτο και αναποσπάστο κομμάτι του εαυτού του αλλά και των ανθρώπων που επιλέγει να τον περιβάλλουν.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10 Απριλίου 1963. Το πραγματικό του όνομα είναι  Δημήτριος Λαγαρίας αλλά καλλιτεχνικά όλοι τον γνωρίζουμε ως Δημήτρη Σταρόβα.

Παρουσίασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο την εκπομπή μαγειρικής “Νηστικό αρκούδι” στη ΝΕΤ, συμπαρουσίασε την εκπομπή “Καρντάσιανς” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου και αργότερα συμμετείχε στην επιτυχημένη εκπομπή “The 2night Show”.

Επίσης, είναι από τα βασικά μέλη της μουσικο-κωμικής μπάντας “Άγαμοι Θύται” μαζί με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ρούλα Μανισάνου και Θοδωρή Αθερίδη. Παράλληλα, είναι δεξιοτέχνης της ηλεκτρικής κιθάρας. Και αυτά είναι μόνο λίγα από τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα του!

Ο Δημήτρης Σταρόβας πέρα από το εξαιρετικό ταλέντο του ξεχωρίζει και για την πληθωρική προσωπικότητα του και την έντονη παρουσία του. Χαρακτηριστικά μας είπε: Το μόνο σίγουρο είναι πως με μια τέτοια εμφάνιση ξεχωρίζεις! Είναι κάτι όμως που θέλω να αλλάξω μιας και είναι αλλιώς να είσαι υπέρβαρος στα 40, στα 50 και άλλο στα 60! Αρχίζω και βλέπω διαφορές ανά εξάμηνο πλέον. Κάποτε είχα κάνει και μια φωτογράφιση στο Playboy την οποία όμως έχω χάσει!” (γέλια)

Βέβαια στην εποχή που εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα, όλα ήταν διαφορετικά. Χρειαζόταν ένα “πακέτο” ταλέντου -εμφάνισης αλλά ο δρόμος για να κάνει κανείς καλλιτεχνικά βήματα ήταν μεγαλύτερος. Όπως μας ανέφερε, πλέον μέσω των social media κάποιος μέσα σε λίγο χρόνο μπορεί να γίνει πανελλήνια γνωστός. Ένα νέο παιδί μπορεί να λάβει τεράστια δημοσιότητα σε μια νύχτα γιατί βγήκε από το Survivor, την οποία θα χάσει και απότομα. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία.

Έτσι, αυτό που θα συμβούλευε κάποιο νέο καλλιτέχνη που όντως έχει κάποιο ταλέντο είναι: “να είναι συνειδητοποιημένος, καθώς οι παγίδες είναι πάρα πολλές στο χώρο. Να δανείζεται παραδείγματα από καταξιωμένους ανθρώπους. Βέβαια, χρειάζεται τύχη και αρκετή υπομονή…”.

Το κανάλι του Δημήτρη Σταρόβα στο Youtube:
https://www.youtube.com/@starovastv

ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -